Hvordan kan jeg få handicap med fibromyalgi?

01/14/2012 by admin

Hvordan kan jeg få handicap med fibromyalgi?

Ansøgning om handicap med det socialkontor er ikke komplicerede eller svært. Der er meget klare skridt til at følge i en legitim sundhedsanprisning for din invaliditetsydelser. Fibromyalgi er stadig betragtes som en relativt ny sygdom, men det er ikke umuligt at vinde din påstand om handicap. En af de vigtigste ting du kan gøre for at hjælpe din sag er at holde en daglig dagbog over dine symptomer og hvordan de påvirker din dagligt levende og generelle syn på livet, ifølge ProHealth.com. En dommer vil ikke acceptere et svar af, "Jeg kunne ikke råd til det," da han blev spurgt hvorfor der er så få lægebesøg til støtte for din påstand.

Instruktioner

• Indsamle oplysninger, der vil blive bedt om af programmet handicap du udfylde online, derhjemme eller socialsikringskontor. Du skal bruge navne, adresser og telefonnumre på hver læge, klinik, hospital eller terapeut, der har og behandler du for fibromyalgi. Du skal bruge navnene på hver du blev ordineret medicin og dosering og datoer fra begyndelsen af behandlingen op til den mest aktuelle. Du skal kopier af hver journal, der relaterer til den behandling du har haft og modtager i øjeblikket. Det er en god idé at lave en kopi af dit CPR-nummer og fødselsattest, som disse to elementer vil blive bedt om af handicap socialkontor.

• Medicinske journaler fra dine læger, terapeuter, hospitaler og klinikker

• Laboratorium og test resultater

• En oversigt over dine seneste arbejde historie--opgaver, nærmere oplysninger om typen af arbejde og løn tjent

• Din seneste W-2 formular eller, hvis du var selvstændige, en kopi af din føderal skat retur.

• Registrere oplysninger om alle medlemmer af din husstand--ægtefælle og børn. Du skal bruge CPR-numre, datoer for fødsel og forholdet til dig selv. De dokumenter, du har brug for skal være originale dokumenter eller kopier attesteret af den udstedende office. Socialsikringskontor vil lave kopier af din oprindelige former for dig og returnere dine originaler. Selv hvis du ikke har alle de nødvendige oplysninger, vil socialsikringskontor hjælpe dig få kopier af formularer behov.

• Komplet program online eller anmode om en skriftlig form fra dit lokale socialsikringskontor. Socialsikringskontor har en online Starter Kit du kan begynde med. Du kan modtage hjælp fra socialsikringskontor med at udfylde alle former. Der er to former, programmet handicap og arbejde historie registrere.

• Fortsat at holde alle poster af lægebesøg, medikamenter og terapier, mens du venter på en afgørelse. Du skal have navnet på lægen, hans adresse og telefonnummer til dit seneste besøg når du interview med handicap dommer. Ikke gå glip af eventuelle aftaler eller nægte enhver behandlinger. Husk, at dommeren ikke vil acceptere den undskyldning, at du ikke kunne råd til at få behandling.

• Kjole pænt for dit besøg med dommeren. Han eller hun kan interviewe dig for en time eller mere. Han vil sandsynligvis regel mod dit handicap, hvis din behandling er sparsom. Flere læger eller terapeuter du ser, jo bedre bliver din sag for handicap. Kontroller, at din læge har faktisk skrevet diagnose af fibromyalgi i dine poster.

• Genanvende straks hvis du er skruet ned. Næsten alle programmer er skruet ned første gang af ansøgningen. Dette er den almindelige procedure at luge ud i dem, der kan indgive betydningsløse påstande.

Tips & advarsler

  • "I de fleste tilfælde, Dommerens afgørelse virkelig kan koges ned til hans/hendes beslutning om hvorvidt du kunne holde nede en enkel, sit-down type job, der kræver ingen uddannelse; der tillader dig at sidde, stå og justere din position; og det er ikke produktion orienteret. I en handicap sag skal du bevise én ting - at du ikke er i stand til at arbejde. Hvis du husker intet andet om Social Security disability, Husk at din evne til at udføre arbejde er det eneste der betyder noget for en Social sikring dommer,"ifølge ProHealth.com.
  • En advokat er ikke nødvendigt at vinde din sag, men dine chancer er meget bedre, hvis du beholde en.
  • Må ikke være vage om symptomer på fibromyalgi--følelse svage, trætte, ømme og forvirret. Være specifik om hvordan fibromyalgi deaktiverer du--medicinen gør mig falde i søvn på uhensigtsmæssige tidspunkter og jeg kan ikke bære smerten uden medicin.
  • Bringe en nær ven eller i forhold til dit interview med dommer til at vidne om hvor meget hjælp du har brug for at få klædt, gør fælles huslige og andre opgaver i dagligdagen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com