Liste over fødevarer, der indeholder Magnesium

12/03/2011 by admin

Mangel på magnesium i kosten kan føre til problemer med blodsukkeret. Knogletæthed er forbedret med magnesium, og mineralske hjælper også med hypertension. Undersøgelser viser også, at magnesium spiller en vigtig rolle i at sænke risikoen for hjerte-kar-sygdom.

Ekspert indsigt

Børn under tre bør kun har ca. 80 mg magnesium. Unge har brug for 360 mg for piger og 410 mg for drenge. Voksne mænd kræver 400 mg, mens voksne kvinder behøver kun omkring 310 mg.

Grønne grøntsager

Fødevarer som spinat, broccoli og ærter er fremragende kilder til magnesium. En 1-kop servering kan give så meget som 150 mg magnesium i kosten.

Fuldkorn

Hele hvedebrød og andre korn fødevarer tilbyder en nærende kilde til magnesium. Hele korn er en anden måde at tilføje mindst 24 mg magnesium i kroppen.

Helleflynder

Fisk er godt for kroppen af flere grunde, herunder høj magnesium indholdet. Helleflynder kan tilføje så meget som 170 mg magnesium per portion.

Bønner

Hvide bønner, sorte bønner, pinto bønner og lima bønner er gode måder at tilføje fiber og magnesium i kosten. 1-kop servering af bønner indeholder over 100 mg magnesium.

Tomatpuré

En simpel måde at tilføje magnesium i kosten er at koge grøntsager eller kød i tomatpuré. En kop af pasta indeholder over 130 mg magnesium.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com