Brug af frisk ingefær i en almindelig forkølelse

10/13/2011 by admin

Ingefær er en plante, der dyrkes mest i Asien og i Jamaica og andre dele af Caribien. Let genkendelig med sin særskilte, skarp lugt, ingefær er almindeligt anvendt i forskellige køkkener rundt omkring i verden og for fysiske lidelser som forkølelse.

Forkølelse og influenza

Ingefær indeholder gingerol og shogaols, som kan åbne næse og sinus passager. De samme ingredienser er i mange naturlægemidler for overbelastning. Ingefær er til gavn for luftvejssygdomme, ondt i halsen og kronisk allergi.

At ingefær kan modvirke spredning af forkølelse og influenza virus, på grund af plantens antivirale egenskaber. Ingefær er en antiseptisk og en antioxidant, og har en mild beroligende ejendom, der hjælper til at mindske smerter og feber.

Hvordan man bruger det.

Ingefær kan tages i mange former: du kan få den samme effekt fra ved hjælp af den faktiske ingefær fra benytter sig i urtemedicin. Riv roden for frisk ingefær, eller tage det i kapselform. Bruge det som en olie og anvende den på alle områder af kronisk ømhed og smerter. Forbruge det som et uddrag for respiratorisk blokering.

Når du køber frisk ingefær, vælge en prøve med en stikkende lugt. Hvis ikke du er op til opgaven med at snuse ingefær, Vælg for kapselform.

For at behandle forkølelse og influenza symptomer, skal du tage ingefær dagligt. Som et uddrag i kapselform, tage 100 til 200 mg tre gange om dagen. Tage 1/2 til 3/4 tsk frisk pulveriseret ingefær. Frisk skrællet ingefær, som kan spises der som er eller føjes til en te, tages hver fire timer, tre gange om dagen. Ingefær stykker bør være fuldt skrællet og ikke mere end 1/2 tommer tyk.

Utallige opskrifter bruge ingefær som en kold middel. Her er en Ayurvedic løsning: kombinere en revet og skrællet ingefær, 2 spsk citronsaft, en knivspids cayenne peber og 2 tsk honning eller ahornsirup.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com