Hvorfor er jerntilskud vigtigt for lav indkomst spædbørn & børn?

10/06/2011 by admin

Hvorfor er jerntilskud vigtigt for lav indkomst spædbørn & børn?

Jerntilskud er vigtigt for lav indkomst spædbørn og børn på grund af lave priser til ammende og utilstrækkelig indtagelse af næringsstof-tæt mad, som kan medføre jernmangelanæmi.

Kost

Lavindkomst familier er mindre tilbøjelige til at have en jern-rig kost. Derudover lavtlønnede kvinder er mindre tilbøjelige til at amme, og det reducerer en barnets evne til at opbevare tilstrækkelige mængder af jern. Spædbørn født sund og fuld sigt have jern forsyning der kan sidste fire til seks måneder og er i stand til nemt absorbere jern fra modermælk.

Typer af risiko

Jernmangelanæmi opstår, når dit daglige behov for jern overstiger indtag. Dette kan opstå på grund af utilstrækkelig indtag af jern. Jern mangler er udbredt hos kvinder i den fødedygtige alder, gravide kvinder, spædbørn, der er lav fødselsvægt eller præmature, ældre spædbørn og småbørn.

Anbefalinger

Ikke anbefalede kost godtgørelse, kendt som RDA, er fastsat for spædbørn yngre end seks måneder på grund af deres evne til at gemme jern. Spædbørn, der ikke bliver ammede bør fodres med jern-berigede formel. ADT for spædbørn og børn varierer. Den ideelle ressource for jern i kosten skulle komme fra animalske kilder, såsom kød, fisk og fjerkræ, men vegetabilske kilder, der er beriget med jern eller jern-berigede vil tilføje nogle jern til kosten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com