Hvordan man kan reducere flatulens

09/29/2011 by admin

Hvordan man kan reducere flatulens

Flatulens kaldes ved mange navne af forskellige mennesker og kan være pinligt hvis det opleves i uhensigtsmæssige placeringer eller øjeblikke. Nogle har slået til at gøre humor ud af deres tarmluft, da det er oplevet af ethvert levende menneske. Uanset om du henvise til det som gas, prut eller bryde vinden, kan overdreven flatulens kontrolleret og reduceret med de rigtige foranstaltninger.

Instruktioner

• Skær ned på opløselige fibre. Opløselige fibre findes i fødevarer som bønner, havreklid og andre råvarer. Denne form for fiber kan ikke fordøjes i tyndtarmen og flytter til tyktarmen opløses. Mad, der er fordøjet i tyktarmen medfører gas fra uskadelige bakterier, der producerer det under fordelingen af fødevarer. Skære ned på disse specifikke fiber typer vil medvirke til at reducere flatulens.

• Spis mindre sukker og stivelse. Hver anden stivelse udover ris årsager flatulens samt sukker findes naturligt i mange frugter og grøntsager. Måde at reducere overdreven flatulens vil i dette tilfælde ikke være at stoppe med at spise frugt og grøntsager, snarere at reducere antallet af slik du spiser. Sukker laktose, raffinose, sorbitol og fructose alle årsag gas og kan reduceres ved staving mængden af sukkerholdige fødevarer og mejeriprodukter er forbrugt.

• Indtage nogle naturlige midler til at reducere flatulens. Hvedegræs, ingefær, lucernespirer og hvidløg er alle anbefalet til at reducere flatulens og gas produceret i kroppen. Disse fødevarer sammen med allehånde kan føjes til din mad under tilberedningen eller spist før eller kort tid efter at reducere flatulens.

• Tage et supplement eller medicin. De seneste opfindelser til at reducere mængden af gasproduktion af tyktarmen som produkt Beano fås i håndkøb. Der er også andre kosttilskud og over håndkøbsmedicin tilgængelige i helsekost, købmand og fitness butikker der kan træffes for at reducere mængden af luft i maven produktion.

• Vide, hvad mængden af luft i maven er normalt. Der er ingen oprigtig behovet for at reducere mængden af luft i maven produceres af kroppen, hvis det er inden for den normale grænse. Selv om alle er forskellige, de fleste normale voksne bryde vinden mellem 14 og 23 gange om dagen. Husk nogle af disse hændelser kan være i hurtig rækkefølge så ikke være foruroliget over, selv om jeres antal forekommer lavt i første omgang.

Tips & advarsler

  • Tilføje nogle kan honning til juiced retsmidler bidrage til at forsøde smagen naturligvis uden at forårsage mere gas.
  • Besøge en læge for mulige medicinske alternativer, hvis retsmidler ikke arbejde og din flatulens er alvorligt over grænsen, da dette kan være et tegn på irritabel tyktarm eller IBS.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com