Fire mulige årsager til Stress

09/27/2011 by admin

Fire mulige årsager til Stress

I dagens tempofyldt verden er det let at føle sig stresset i perioder. Stress kan nogle gange være en motivationsfaktor, men for meget af det kan føre til sundhed og følelsesmæssige problemer. Hvis du vil reducere mængden af stress i dit liv, kan så du skal finde ud af, hvad der forårsager det. Dit job, forhold, sundhed og børn kan være fire mulige årsager til stress.

Arbejde

American Institute of Stress hedder det, at undersøgelser har vist job-relaterede pres at være den hyppigste årsag til stress for voksne i USA. Hvis du bruger flere og flere timer på arbejde, så dette kan forårsage stress i dit liv. Du kan også føler sig tynget af mængden af arbejde som du forventes at udfylde i en dag. Derudover kan anspændte relationer med din chef eller kollegaer føje til dit stress-niveau. Om du kan lide eller ikke kan lide dit job, kan du også leve i konstant frygt for at miste det når at økonomien kæmper.

Relationer

En anden mulig årsag til stress kan være dit forhold. Helpguide.org, at "noget, der stiller høje krav om du" kan være stressende. Du kan føle stress, hvis dit forhold går godt, eller hvis det svært. For eksempel kan planlægger et bryllup være overvældende for dig og din makker. Par føler nogle gange stressede, hvis deres travle liv ikke tillader dem at bruge nok tid sammen. En affære, truende skilsmisse eller opløsning kan også føre til mange søvnløse nætter. Hvis dit forhold slutter, så står du over for stress for at finde et nyt forhold.

Sundhed

Din sundhedstilstand kan være en væsentlig kilde til stress. For eksempel, hvis du er overvægtig, kan så du føle pres til at tabe de ekstra pounds og skuffelse, hvis de ikke kommer ud. Desværre, stress kan gøre det så meget sværere at tabe. Sygdom er ofte en kilde til stress for mennesker. Sygdom kan få dig til at gå glip af arbejde og sætte dig i en finansiel binde. En sygdom kan også skabe enorme hospitalet regninger. Derudover kan en alvorlig sygdom gøre din familie bekymre sig om din prognose.

Børn

Børn kan også være en mulig årsag til stress. En af de lykkeligste dage i en forælders liv er, når et barn er født. Dog skaber et barn betydelige ændringer i dit liv. For eksempel, kan en ny baby forårsage du at miste en masse søvn. Tilføjelse af et barn kan også oprette finansielle strabadser. Som dine børn bliver ældre, skal du finde gang og midlerne til at få dem til sport praksis, klasser eller andre aktiviteter. Hvis dit barn bliver en oprørsk teenager, kan stress virkelig begynde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com