Sådan bruges kalorieindhold kontrol

08/29/2011 by admin

Sådan bruges kalorieindhold kontrol

Kaloriefattig kontrol er meget vigtigt, hvis du ønsker at tabe. Problemet er, at mange mennesker har ingen idé om hvordan man får kontrol med deres kalorier. Godt, måske de ved skal du spise mindre, spise bedre osv. Men du har brug for specifikke oplysninger og undertiden en støttegruppe til virkelig være i stand til at gøre det lange sigt og har vellykket vægttab.

Instruktioner

• Kaloriefattig kontrol er noget, der har at blive gennemstegt hver dag for de bedste resultater. Hit og miss kan tage en lille vægt, men det vil komme tilbage. Der må være et sundt spisemønster, der er konsekvent. Så når du er på ønskes vægten, skal du oprette en anden sig for vægt vedligeholdelse for at holde den stabil.

For at gøre det, du har brug for en plan og et par vægt tab værktøjer. En af de første værktøjer til at investere i er en mad regnemaskine. Denne måde kan du få komplet viden om hvor mange kalorier spiser du hver dag. En anden god en er en aktivitet regnemaskine til at holde styr på kalorier brændt; nu har du alle kalorier under kontrol.

• Naturligvis, at vide og gøre er to forskellige ting. Du skal gøre, hvad du lærer at arbejde. Efter alt, hvis der er ingen handling taget hvad er viden? Dette er tilfældet for de fleste noget. Så du har en del og vægt tab værktøjer har en del.

For at gøre for at gøre din del er det en god ide at tilslutte sig et vægt tab forum eller to og bruge vægt tab værktøjer tilgængelige online. Hvis du gør det ingen endnu har online at vide, og det kan være en hemmelighed. Ikke at der er noget at skamme sig over, men nogle mennesker vil kun gøre det på denne måde og det er en fantastisk måde at komme i gang.

• Nogle af de bedste ressourcer for kaloriefattig kontrol er online. Dem, jeg vil foreslå, er til stor gavn og de er: nutridiary.com, fitday.com, calorieking.com, sparkpeople.com, peertrainer.com og dietfacts.com.

Du kan naturligvis gå offline og bruge Weight Watchers, Jenny Craig, toppe, Overeaters anonym og andre som støtter. På den anden side kan man den type der kan gå på egen hånd og der er stor også.

• Tælle kalorier er ét aspekt kalorieindhold kontrol den anden er motion. Du vil være i stand til at anslå, hvor mange kalorier er brændt under aktivitet. Dette er forskellig for hver person på grund af kropsvægt. For eksempel, vil en person, der vejer 210 brænde flere kalorier at man, som vejer 110, selv om de begge gør det samme nøjagtige øvelse.

Selvfølgelig, hvis du gør høj intensitet træning vil du forbrænder flere kalorier. En combo af cardio og vægttræning er ideel, da cardio virker hjertemusklen og vægt træning øger kroppen muskel.

Endelig, vælge en øvelse, du kan lide, så at du vil gøre det konsekvent og den rigtige support system til at holde dig motiveret og ansvarlig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com