Sådan Stop post-nasal drop

08/21/2011 by admin

Sådan Stop post-nasal drop

At have en løbende, er drippy næse værre end at have en næse, der er alt fyldt op. Denne irriterende, konstant behov for at tørre eller blæse din næse kan drive en rask person skøre. Om en bivirkning af allergi eller en virus, kan post-nasal drop være et alvorligt problem, der skal behandles.

Instruktioner

• Blæse det. Blæse din næse ofte er sådan et simpelt koncept at overse det, mange mennesker. Post-nasal drop opstår, når den normale strøm af smørende slim i næsen bliver tykkere og ikke flyde væk ned på bagsiden af din næse og hals. Disse tykkere dråber tage den hurtigste vej ud af næsen, dryp ud foran. At give din næse et godt slag hver time kan fjerne det overskydende slim og bremse eller stoppe drop.

• Oversvømme det. En saltvand skylning kan hjælpe tørre op at overskydende slim og stoppe den post-nasal drop. Bland en halv teskefuld salt med en kop varmt vand og udfylde en betjent sug, vippe hovedet tilbage og langsomt trække vejret i saltvandet. Det kan stikke eller være ubehageligt i starten, men du vil snart vænne sig til det. Når du er færdig, blæse din næse for at slippe af med overskydende vand.

• Drop mejeriet. Mejeri fødevarer kan hjælpe med at skabe overskydende slim. Fødevarer som mælk indeholder sukker, der hjælper foder bakterierne og fører til mere slim oprustning. Stop den post-nasal drop ved at skære ud mejeri.

• Blød op nogle væsker. Holde disse slimhinderne i næsen godt smurt saa Slim ikke få tykke og starte dryp er målet. Drikke masser af vand, urtete eller bare vand med citron kan hjælpe. Hook op en luftfugter, så at den luft du indånder er også fugtig.

• Chill out. Sinus-området er en del af nervesystemet. Når det bliver stresset, kan du få post-nasal drop. Så slappe af og drikke en kop urtete.

Tips & advarsler

  • Bruge destilleret vand i luftfugter til at undgå at tilføje urenheder til den luft du indånder.
  • Gurgle med saltvand. Dette hjælper til at skylle væk alle fortykket Slim blokere bagsiden af din hals.
  • Gå let på decongestants, antihistimines og næse spray. Mens de kan hjælpe, forårsager lang sigt brug kun flere problemer for denne sart, følsomt område.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com