Hvilke virkninger får du når du drikker alkohol?

08/31/2011 by admin

Hvilke virkninger får du når du drikker alkohol?

Forbruget af alkohol er lige så gammel som civilisation, sig selv og er juridisk reguleret i over 100 lande. Alkohol er et psykoaktivt stof, der forårsager nedsat opmærksomhed og langsom reaktioner når det tages i store mængder. Når nogen begynder at drikke alkohol, begynder en række kropslige og neurologiske effekter at ske. Effekterne sammensatte efter hinanden, og staten på personen får stadig nedsat psykisk og fysisk mere alkohol er forbrugt.

Eufori

Hvis dit blod alkoholindhold er mellem 0.03 og 0,12%, er du i den euforiske tilstand. Du kan tjekke dit blod alkoholindhold ved hjælp af en breathalyzer. I denne euforiske tilstand, du har øget selvtillid og selskabelighed og du begynder at tabe dine hæmninger. Dit ansigt kan gå blussende og din opmærksomhed spændvidde vil begynde at svinde ind. Alkoholen begynder at svække din dømmekraft.

Sløvhed

Hvis din BAC er mellem 0,09 og 0,25 procent, du føler dig varierende grader af sløvhed. Dine reaktioner er meget forsinket, og du føler dig helt bedøvet. Din tænkning begynder at synes uklar, og hukommelse er svært at huske. En dyb manglende balance kendetegner denne tilstand; Walking og løb kan vise sig vanskeligt eller ligefrem farlig.

Forvirring

Hvis din BAC stiger til mellem 0,18 og 0,30 procent, befinder du dig i en tilstand af intens forvirring. Alkohol hæmmer dine sanser og sløver din analytiske tænkning evner. Du har lidt kontrol over dine følelser, og du er tilbøjelige til anfald af vrede eller dyb sorg. Deres tale er sløret, og du føler dig meget svimmel. Opkastning karakteriserer denne stat, som din krop forsøg på at fjerne alkohol fra dit system.

Døs

Hvis din BAC er mellem 0,25 og 0,40%, er du i en meget farlig tilstand. Du bortfalder ind og ud af bevidsthed og kan synes at have delvis hukommelsestab. Opkastning fortsætter med at opstå, og du kan opleve urininkontinens. Mange mennesker dør i denne tilstand på grund af indånding deres opkast eller af respiratorisk depression. Folk i denne tilstand er ofte helt ubevidst.

Koma

Hvis din BAC er mellem 0,35 og 0,50, procent skal du lægehjælp øjeblikkeligt. Din puls er faretruende lavt, og du har en stærk chance for at dø af respiratorisk depression. Du befinder dig i koma på dette punkt, og dine elever vil sandsynligvis ikke reagere på lys. De fleste dødsfald som følge af alkoholforgiftning opstår i denne BAC rækkevidde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com