Naturlig kost til Diabetes

07/03/2011 by admin

Diabetes kan kontrolleres gennem kost og naturlige helbredelsesmetoder. Ofte, kan sunde kostvaner og livsstil ændringer reducere eller eliminere behovet for insulin. Nøglen er at vide, hvilke vaner og fødevarer bør være omfavnede og som bør undgås.

Friske frugter og grøntsager, rå

Hver kost bør indeholde frugter og grøntsager til at bevare sundhed, men en diabetiker absolut behov for disse fødevarer til at holde sig sund. Det er vigtigt at vide, hvilke er bedste og hvordan de skal spises. Frugter som bananer, granatæble, brombær og tranebær er fuld af antioxidanter og stærkt anbefalet i en diabetisk kost. Grøntsager som spinat, gulerødder, kål, radiser og artiskokker er også godt for en diabetiker. De indeholder antioxidant egenskaber og hjælpe med at holde bugspytkirtlen (som producerer insulin) fungerer korrekt.

Fiber & glykæmisk indeks

Glykæmisk index rangerer fødevarer efter hvordan de påvirker blodsukkeret. Faktorer omfatter optagelse og fordøjelse, modenhed, graden af forarbejdning og arten af stivelsen i hver mad. Fødevarer, der indeholder masser af fibre med et lavt glykæmisk indeks bør være hæfteklammer i en diabetisk kost. Dette betyder komplekse kulhydrater såsom hele korn brød, havregryn, byg, nødder og bønner skal medtages. Fødevarer med et højt glykæmisk indeks såsom vafler, donuts, ruller, ris kager og kartofler bør undgås. En kost med højt fiberindhold kan reducere behovet for insulin. Over tid, kan diabetikere, der konsekvent spiser fiber-rige fødevarer Se behovet for insulin forsvinde.

Kosttilskud

Der er mange naturlige kosttilskud, der er kendt til gavn for diabetikere. Magnesium og chrom bidrage til at forbedre insulinfølsomheden. Begge kan findes i pilleform på den lokale købmand eller stof butik, og chrom kan findes i fødevarer såsom svampe, fuldkorn, solsikkefrø og majsolie.

Hvad man skal undgå

Holde salt og stegte fødevarer til et minimum. Dette omfatter fastfood, rødt kød, forarbejdede fødevarer og noget kogt i smør eller svinefedt. Ikke forbruge mere end 2 kopper te eller kaffe hver dag. Urte, grøn og persille te er bedre valg, da de indeholder flere næringsstoffer og antioxidanter. Drik ikke alkohol på tom mave. Dette vil øge sandsynligheden for lavt blodsukker niveau eller hypoglykæmi. Kok med olier, der er enkeltumættet og flerumættet. Undgå olier som palmekerneolie og kokos olier, da disse er mættet fedt og kan bidrage til problemer med hjertet for diabetikere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com