Geodon abstinenser

05/28/2011 by admin

Geodon er en receptpligtig medicin, der anvendes til behandling af bipolar lidelse og schizophenia. Geodon behandler akut maniske episoder, der skyldes bipolar mania (svær humørsvingninger), og også behandler symptomer på skizofreni, paranoia, selvbedrag og hallucination. Når folk ophøre med at bruge Geodon medicin, kan de opleve flere forskellige typer af abstinenser.

Fælles symptomer på tilbagetrækning

De mest almindelige symptomer på Geodon tilbagetrækning omfatter (men er på ingen måde begrænset til) tegn på skizofreni (vrangforestillinger og hallucinationer), søvnløshed og tegn på bipolar lidelse, såsom intens euforisk op- og ekstreme nedture.

Sænke abstinenser

Læger forsøger ofte at begrænse niveau og intensitet af Geodon abstinenser ved afvænning off medicin på grundlag af gradvis. Ophør af Geodon i en langsom måde reducerer ofte abstinenssymptomer stærkt. Men det er ikke altid nødvendigt.

Fornemmelser

Nogle mennesker kommer ud af Geodon oplever ubehagelige abstinenssymptomer, såsom følelse intens følelsesløshed og snurren fornemmelser, som regel på deres hænder og fødder. Disse er også almindelige bivirkninger ved at tage Geodon..

Svær tilbagetrækning bivirkninger

Brugere, der kommer ud af Geodon kan også opleve bivirkninger som svimmelhed, kvalme, kaster op, hovedpine, svimmelhed og rysten. En person bør søge øjeblikkelig lægehjælp, hvis de oplever nogen af disse abstinenser af Geodon..

Sjældne tilbagetrækning bivirkninger

Nogle tilbagetrækning bivirkninger, der er sjældne omfatte meget utydelig tale, tab af kontrol af ansigtsmuskler, tab af balance, problemer med normale motorik, slibning af tænder, synkebesvær, rejst kropstemperatur og svimmelhed. Disse er også abstinenser, der kræver lægehjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com