Sådan har en gynækologisk eksamen

05/20/2011 by admin

Gynækologisk eksamener er en vigtig del af at opretholde en kvindes wellness. Nogle gange er eksamenerne ubehageligt og akavet for kvinder. Hvis din årlig gynækologisk eksamen er hurtigt nærmer sig, tag passende skridt til at sikre, at eksamen går så gnidningsløst som muligt.

Instruktioner

• Finde en gynækolog, du har tillid til at gøre de årlige eksamen mere behageligt for dig. Beslutte, om du føler dig mere tryg med en mandlig eller kvindelig læge. Bede en ven om en henvisning. Mød læge før udnævnelse til en høring for at skabe fortrolighed.

• Kende hvad hen til imødese hen til eliminere enhver unødig stress forårsaget af overraskelser. Hver årlig gynækologisk eksamen består af de samme basale komponenter: en bækken eksamen, en brystundersøgelse og en celleprøve. Spørg din læge, hvad de kan forvente under din før eksamen konsultation.

• Opbevar dine lægelige oplysninger. Hver årlig gynækologisk eksamen skal du opdatere papirarbejde. Ved datoen for din sidste menstruation cyklus, hvor længe det varede og graden af din blødning. Være i stand til at liste alle medicin du tager i øjeblikket.

• Løse nogen af dine sundhedsmæssige betænkeligheder med lægen. Nedskrive nogle bekymringer eller spørgsmål du har før den årlige gynækologisk eksamen, så alle dine spørgsmål er tilstrækkeligt behandlet.

• Slap af og Træk vejret dybt. Sommetider er dette lettere sagt end gjort. Tag dybe indåndinger på tabellen eksamen. Bo afslappet lindrer ubehag under bækken eksamen og Pap smear. Tag trøst i, at eksamen er en meget hurtig proces og kun sker en gang om året.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com