Sådan måler din glukose

04/29/2011 by admin

Sådan måler din glukose

Undgå raffineret sukker og simple kulhydrater er kun et aspekt til at kontrollere diabetes. Overvåge dit blodsukker, eller blodsukker, er en afgørende del af styring af sygdommen; i virkeligheden, ifølge den amerikanske Diabetes Association, kontrollere dit blodsukkerniveau er den primære metode til at sikre, at dit blodsukker er under kontrol. Regelmæssig overvågning er især vigtigt, hvis du er på insulin, diabetes medicin, gravide eller har problemer med at kontrollere dit blodsukker.

Instruktioner

• Vask dine hænder grundigt med sæbe og varmt vand. Hvis du ikke har adgang til en vask eller vand, bruge hånd sanitizer som en erstatning. Håndvask er vigtigt at give en bakterier-frit miljø for prikkende huden og at sikre, at du vil modtage en korrekt læsning fra din meter. Hvis dine hænder er snavsede, modtager du muligvis en forkert læsning.

• Fjerne en ny teststrimmel fra beholderen, udskiftning af fælles landbrugspolitik straks for at undgå test strip kontaminering eller beskadigelse. Indsæt en ny teststrimmel i dit blodsukkerapparat og en ny lancet i lancing enheden.

• Punktere siden af fingeren eller andre områder af din krop som anvist af de instruktioner, der følger med din måler. Undgå prikkende fingerspidsen for at forebygge ømhed på den mest brugte del af fingeren.

• Massage og klemme forsigtigt området for at danne en dråbe blod. Tryk på kanten af din teststrimmel til blodet og vente på måleren til at beregne dine resultater. Mængden af tid, der kræves til at modtage resultaterne varierer fra meter til meter; dog, det normalt tager mindre end et minut.

• Optag dit blodsukker, læsning i din log eller blodsukker dagbog. MayoClinic.com antyder, skrive ned tid, dato, resultatet, medicin, motion og mad forbrug. Dette vil tillade dig at identificere, hvordan dine aktiviteter påvirker dit blodsukker. Det giver også en skriftlig dokumentation for din læge. Hvis dit blodsukker ikke styres af kost og medicin, kan lægen foreslå justeringer for din kost eller ændre doseringen af medicin, du tager.

Tips & advarsler

  • Rotere den område at blive stukket. Fingerspidser indeholder mange nerveender, så roterende fingre kan forhindre unødig smerte. Derudover kan skiftevis test sites forhindre huden på test-område bliver fortykket og vanskeligere at teste.
  • Ifølge den amerikanske Diabetes Association, normalområdet for blod glucose niveauer før du spiser er mellem 70 og 130 mg/dL. Ifølge MayoClinic.com, hvis du har taget dit blodsukker i løbet af en til to timer at spise, bør niveauer være under 180 mg/dL.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com