Urter for Kids til hjælp med at fokusere på en opgave

05/30/2011 by admin

Urter for Kids til hjælp med at fokusere på en opgave

Børn er undertiden let distraheret, især når de har opmærksomhed underskud lidelser, og at få dem til at fokusere kan være svært. Selv om medicin til bekæmpelse af opmærksomhed underskud lidelser kan hjælpe, bekymre virkningerne af medicin nogle forældre. Du kan muligvis hjælpe dit barn fokus og koncentrere sig naturligt ved hjælp af urter, der kan reducere angst og hjælpe dit barns hjerne arbejde mere effektivt. Altid konsultere deres barns læge inden jeg giver nogen af disse urter til dit barn.

Urter rig på Omega-3

Nogle undersøgelser tyder på omega-3 fedtsyrer kan hjælpe med at reducere symptomerne på attention deficit sygdomme og hjælp børnene fokus og koncentrere sig bedre. Ifølge webstedet børn koncentration forbedret børn med opmærksomhed underskud lidelser modtager omega-3 kosttilskud deres kvaliteter og koncentrationsniveauer. Frø og olie af hør planten er rig på omega-3 fedtsyrer. Frøene kan spises hele eller formalede til et pulver, som kan tilsættes til fødevarer eller opdelt i pille kapsler.

Beroligende urter

Citronmelisse er en urt, der er almindeligt anvendt til at reducere angst og stress. Angst og stress kan bidrage til koncentrationsbesvær og gøre det svært for børn at fokusere. Citronmelisse beroliger perifere og centrale nervesystem, som kan hjælpe med at øge koncentrationen og lindre symptomer på attention deficit sygdomme. Brændenælde er en anden beroligende urt bruges normalt til at reducere angst. Ifølge webstedet sundt barn saldi brændenælde adrenalin niveauer, der bidrager til følelser af nervøsitet og gøre det svært for børn at koncentrere. Citronmelisse og brændenælde er normalt forbruges ved at gøre en te af urter.

Antioxidant urter

Antioxidanter giver mange sundhedsmæssige fordele, men de kan også hjælpe børn fokus og koncentrat. Ifølge den naturlige ADHD kur hjemmeside hjælpe antioxidanter negere kemikalier kendt som frie radikaler, som forårsager celleskader og bidrage til attention deficit sygdomme og andre sygdomme. Blåbær blade hjælp ilt flow i blodet. En anden urt rige på antioxidanter er oregano. Ifølge en artikel på webstedet Science Daily er antioxidant niveauer i oregano 3 til 12 gange højere end i andre urter. Blåbær blad ekstrakter kan tages i pilleform, og oregano kan drysses på mad.

Urter, der Regulate hjernen fungere

Zink og magnesium hjælper regulere hjernen kemikalier og fedtsyrer og hjælpe hjernen arbejde mere effektivt, ifølge New Hope 360 hjemmeside. Magnesiummangel kan føre til en nedsat opmærksomhed spændvidde i børn. Urter, der er rige på zink og magnesium kan fremme koncentrationen. Urter som kamille, persille, Fuglegræs, fennikel, salvie, humle og lucerne er alle rige på zink og magnesium, og de kan indtages som en te, drysses på maden eller tages i pilleform.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com