Bedste Health Insurance for kræft overlevende

05/10/2011 by admin

Alle har brug for pålidelige sygesikring dækning, men det bliver især vigtigt for kræft overlevende, der kan have problemer med at få nye dækning, hvis en eksisterende politik er afsluttet. Betale høje præmier, udelukkelse af allerede eksisterende medicinske tilstande og venter på et år eller mere for visse er lægelige ydelser dækkes alle praktiske grunde til at holde nogen dækning du har måske allerede. Men at have sygesikring er ikke altid nok. Sundhedssystemet forbrugerne skal forstå deres forsikringspolicer, samt kende deres rettigheder.

Overvejelser

Problemer med at få sygesikring kan påvirke en kræft overlevende fremtidige sundhed. Det kan synes som en no-win-situation til en person, der har behov for opfølgende behandling. Hvis du er i øjeblikket uforsikret, kan en tidligere sygehistorie af kræft holde dig fra at blive accepteret af en sundhedsplan. Hvis du har en sygeforsikring på tidspunktet for en kræftdiagnose, kan du ansigt, betale højere præmier, sammen med at miste nogle af dine dækning efter behandling. I de fleste tilfælde, kræftpatienter kun kæmper ikke deres sygdom, de befinder ofte sig kæmper forsikringsselskaber. Mange gange, mangler kræft overlevende adgang til passende sygesikring, med nogle af de muligheder, der er tilgængelige for dem ofte ubetalelige for de fleste.

Typer

De fleste forsikrede amerikanerne er omfattet af enten en forvaltes pleje eller gebyr-for-service sundhedspleje plan. Sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs), foretrukne leverandør organisationer (offentlige posttjenester) og point-of-service (POS) planer alle falder ind under kategorien af forvaltes pleje, der fokuserer på forebyggende pleje koordineres af en praktiserende læge.

HMOs yde pleje inden for et netværk af kontraherede sundhedspersonale og hospitaler. Selv om offentlige posttjenester fungerer på samme måde, er at præmierne normalt højere fordi patienter får lov til at bruge out-of-network services.

Traditionelle gebyr for service planer er de mindst restriktive; men du betaler mere out-of-pocket omkostninger for din sundhedspleje. Præmierne er højere, og du typisk nødt til at betale en årlig fradragsberettiget, før sundhedsplan betaler sin del af udgifter til lægebehandling. Et privat forsikringsselskab betaler overalt mellem 50 og 80 procent af medicinske udgifter afhængigt af den plan, du vælger. På grund af de mange forskelle i sundhedspleje planer er det især vigtigt for kræft overlevende at vide, hvilke tjenester er omfattet af en plan.

Funktioner

Hvis det overhovedet er muligt, skal kræftpatienter prøve ikke at ændre forsikringsselskaber, især mens stadig modtager behandlinger, som der kan være problemer med dækning for fortsættelse af pleje. Check med en ny forsikringsselskabet om sin politik for præ-eksisterende forhold.

Hvis du har kræft, kan du have problemer med at få nye dækning, hvis din eksisterende politik bortfalder, især hvis du ændre arbejdsgivere eller din arbejdsgiver ændrer forsikring planer. Mens der er føderale love om fortsættelse af arbejdsgiver-sponsorerede sygeforsikring, hvis du skal købe en sygeforsikring plan, der ikke er gruppen dækning, sat mange stater allerede eksisterende tilstand udelukkelse perioder, som kan vare i mange år.

Tilsvarende, hvis du køber en individuel plan, der ikke er gennem en arbejdsgiver, forsikringsselskabet kan kræve en afskaffelse rytter, der ikke ville tillade behandlinger for kræft at være omfattet af politikken nogensinde. Selvom mange forsikringsselskaber ikke accepterer en person, der har eller har haft kræft, vil nogle accepterer en kræft overlevende efter fem år. Husk, selv om, at accept af en sygeforsikring plan kan ikke garantere at fuld dækning straks vil blive videregivet. Medmindre de var forsikret før diagnose af kræft, er mange kræft overlevende ude af stand til at få dækning.

Hvis du er uforsikret eller ikke er berettiget til gruppe plan priser, kontakt din state Department forsikring at forhøre sig om andre alternativer til at hjælpe dig med at håndtere de enorme medicinske omkostninger af igangværende behandlinger, receptpligtig medicin og lægens pleje kritisk for dit helbred.

Advarsel

Kræft overlevende, der er accepteret på en ny sygeforsikring plan normalt ansigt en allerede eksisterende tilstand udelukkelsesperioden. Ofte enkeltpersoner skal vente så længe et år før endnu en arbejdsgiver-sponsorerede sundhedsplan vil betale for eventuelle omkostninger relateret til allerede eksisterende kræft. Dog i visse situationer forbyder føderale lov en arbejdsgiver i at pålægge en udelukkelsesperioden for en allerede eksisterende sygdomstilstand.

Eksempelvis kan medarbejdere med kræft være fritaget, hvis de var omfattet af en tidligere arbejdsgiver og ikke har gået uden sygeforsikring for mere end 63 dage. Men selv så, sundhedsplaner sætte grænser for de maksimale fordele de vil betale, endvidere at placere andre restriktioner på dækning. Dette er endnu en grund til at læse din sundhedsplan, således at du ved, hvilke tjenester er omfattet.

Du bør aldrig antage, at en sygeforsikring plan dækker alt, som ikke alle planer yde dækning du har brug for. Sørg for at du forstår specifikt hvilke ydelser er omfattet af planen, hvor meget sundhedsplan betaler, hvor meget du vil forvente at betale for visse tjenesteydelser, hvad læger, du kan se, samt hvilke hospitaler er til rådighed for at give dig med behandling og pleje.

Hvis du er omfattet af en arbejdsgiver-sponsorerede gruppe plan, tale med jeres personaleafdeling eller kontakte forsikringsselskabet direkte, hvis du har spørgsmål om noget i den politik, du ikke forstår.

Ekspert indsigt

Patienten fortalere, som arbejder for organisationer at hjælp kræft overlevende løse spørgsmål vedrørende sygesikring dækning påpege, at i sidste ende de fleste kræftpatienter står med problemet med levetid fordel begrænser. At gøre tingene værre, i de seneste år mange forsikringsselskaber har sænket deres hætter til blot $50.000 til $100.000.

Efter fælles landbrugspolitik har nået, er patienter derefter ansvarlig for at betale deres egne lægeregninger, der overstiger dette beløb. Dette kan være økonomisk ødelæggende for dem, der har planer om at kun dækker op til en nogle dollar beløb for ambulant tjenester og/eller begrænse dækningen til 'x' antal strålebehandlinger.

Forbrugeren eksperter anbefaler en Minimumlevetiden grænse på $1 million for passende dækning. Nogle sundhedsplaner også kræver patienter til at betale en procentdel af de samlede udgifter til receptpligtig medicin i stedet for bare den sædvanlige egenbetaling. Mange overlevende, der har brug for kræftlægemidler, der kan koste tusindvis af dollars hver måned gå uden, simpelthen fordi de har ingen måde at betale for de resterende omkostninger af narkotika.

Fordele

For de personer, der er så heldige at have en omfattende sygeforsikring plan, forbedrer adgang til den fortsatte pleje, de savn hen til genoprette deres chancer for at overleve kræft. At have sygeforsikring, der leverer til rutinemæssig kræft screeninger øger også chancerne for tidlig påvisning. Da mennesker med sygesikringen har normalt regelmæssig fysisk eksamener, kan deres kræft diagnosticeret tidligere. I betragtning af disse potentielt liv-besparelse fordele er det vigtigt at betale din forsikringspræmier fuldt ud og til tiden, så din sygeforsikring ikke bortfalder. Du ønsker ikke at finde dig selv ikke modtage lægebehandling, skal du måske fordi du ikke har sygeforsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com