Interventioner til smertelindring

04/23/2011 by admin

Uanset om du lider af akut eller kronisk smerte, er at finde en måde at lindre den smerte, der ikke involverer receptpligtig medicin ønskeligt. Receptpligtige smertestillende midler kan være dyrt og ofte kommer med ubehagelige eller endda farlige bivirkninger. Selv over-the-counter smertestillende medicin kan blive farligt, hvis du tager dem i mere end ti dage på tid. Heldigvis er der en række sikker, Stoffri smertelindring metoder, som du kan prøve.

Massage og Manipulation

Bruge massage og spinal manipulation til at lindre smerter. Begge modaliteter er featured i Mayo Clinic's top 10 liste over alternative behandlingsformer. Massageterapi indebærer en uddannet professionel pressionsmiddel til musklerne og andre bløde væv. Massage har flere fordele. Det er bevist for at hjælpe med at lindre kroniske smerter, især smerter i ryggen. Det er også blevet vist at støtte immunforsvaret. Og det føles godt.

Spinal manipulation indebærer justeringer til rygsøjlen at oprette spinal justering. Denne behandling er udført af en uddannet kiropraktor eller kiropraktor. Hos personer med kroniske rygsmerter---er en af de mest almindelige typer af kroniske smerter---spinal manipulation en effektiv behandling.

Urte-behandlinger

Bruge Naturlægemidler olier og kapsler til effektivt lindre smerter. Blandt Naturlægemidler olier er lavendel æterisk olie en af bedste til smertelindring. I en undersøgelse foretaget på New York University Medical Center, fandt forskerne, at Lavendelolie hjælper med at reducere smerter efter operationen. I et placebo-kontrolleret forsøg havde nogle patienter Lavendelolie gnides på deres ilt masker, mens andre havde babyolie sat på deres masker. Væsentligt flere patienter i kontrolgruppen som ikke fik lavendel behov for smertestillende medicin efter operationen. Desuden, de havde brug for højere doser morfin end dem, der havde brug for medicin i gruppen lavendel. Denne undersøgelse blev offentliggjort i juli 2007 spørgsmålet om "Fedme kirurgi." Men du behøver ikke at vente på en operation for at nyde fordelene af lavendelolie. Bare tilføje fem til ti dråber til din næste bad eller massage en dråbe eller to fortyndet i kokos olie ind i huden på det område, hvor du har smerter.

En anden god urte smertestillende er hvid pilebark, som er tilgængelig på de fleste helsekostforretninger. Hvid pilebark indeholder et naturligt stof, der ligner i sin indsats for aspirin men er blidere til dit system. Selvom urter er generelt sikrere end medicin, er det stadig vigtigt at følge instruktionerne dosering på pakken. Æteriske olier skal næsten altid fortyndes før der anvendes på huden.

Aktuel retsmidler

Ofte smerter er forbundet med en skade, og en aktuel smertestillende creme anvendes på stedet af smerte kan have et godt resultat. Brug cremer indeholdende menthol. Du kan også prøve en creme, der indeholder den homøopatiske middel arnica. I en undersøgelse offentliggjort i April 2007 udstedelse af "Rheumatology International", fandt forskerne, at aktuel arnica var så effektiv som topiske cremer indeholdende ibuprofen til at lindre smerter og forbedre funktion hos patienter med slidgigt i deres hænder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com