Hvordan man kan evaluere en lægepraksis

02/24/2012 by admin

Hvordan man kan evaluere en lægepraksis

Evaluering af en medicinsk praksis er en vigtig del af den succes og vækst, store eller små. Modtage feedback kan hjælpe dig med at forbedre i visse områder af din praksis og tillade dig at fortsætte med foranstaltningerne, patienter og medarbejdere finder dine stærke sider. Du kan evaluere din praksis i en række forskellige måder - herunder patient undersøgelser, medarbejder undersøgelser og ved at iagttage den samlede strøm af din medicinsk kontor.

Instruktioner

• Sende patienten undersoegelserne. Sende undersøgelser ud til dine patienter hver par måneder. Vælg patienter tilfældigt til at modtage din undersøgelse--antallet af undersøgelser du sender ud bør baseres på størrelsen af din medicinske praksis. Omfatte spørgsmål du ønsker besvaret--herunder spørgsmål om ventetider, venlighed af personale og professionalisme af lægen.

• Har dine medarbejdere udfylde undersøgelser. Skabe et bedre arbejdsmiljø ved at modtage feedback fra dine medarbejdere. Spørg medarbejderne om arbejdsmiljø, tilgængeligheden af deres chefer og deres generelle tilfredshed med deres job.

• Observere den daglige drift af din medicinske praksis. Tag plads i venteværelset og observere office og medicinsk personale, når de interagerer med patienter. Observere venlighed af personale samt, hvordan hurtigt patienter er registreret. Læg mærke til hvor længe patienter sad i venteværelset venter på at se deres læge.

• Brug en hemmelig shopper patient. Har en ven--som en leder af en anden praksis - optræde som en patient i dit kontor. Medarbejdere vil være uvidende om, at denne person observere, som vil give dig en nøjagtig læse af hvordan dine medarbejdere behandler patienter.

• Vær opmærksom på hvor mange patienter du vinde og tabe hver år. Registrere hvor mange nye patienter din praksis modtager. Også, tage ikke af hvor mange patienter har overført deres poster ud af din office - Husk på, at nogle af disse overførsel er tilbøjelige til at være på grund af flytning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com