Hvordan til at styre alkohol Cravings

09/03/2010 by admin

Hvordan til at styre alkohol Cravings

For folk, der forsøger at skære ned eller stoppe drikke, kan alkohol cravings alvorligt skade deres indsats. Alkohol cravings påvirker kroppen og sindet, forsøger at overbevise du, at du skal drikke. For at fortsætte din ædruelighed, skal du håndtere og kontrollere disse cravings, og der er mange forskellige måder at gøre så der involverer sunde måder at tænke og at tage sig af din krop.

Instruktioner

• Undgå steder eller aktiviteter der tilknyttes drikke. Selvom du ikke har planer om at drikke eller ikke ønsker at drikke, er du meget mere tilbøjelige til at drikke hvis du hænge ud på barer eller tilbringe tid sammen med mennesker du plejede at drikke med. Når din krop er vant til alkohol, det knytter visse adfærd med at drikke, så undgå disse udløser.

• Start en ny hobby at undervise dig selv nye vaner. Gå til gymnastik, spille skak eller gå i biografen. Du kan omskole din krop til at ignorere din alkohol cravings og lære nye ting.

• Spis sundt og tage sig af din krop. Træne, tage en multivitamin og få masser af hvile. God fysisk sundhed kan føre til god mental sundhed.

• Distrahere dig selv når alkohol cravings strike. Læse en bog, spille videospil eller surfe på internettet. Ligge ned og sat på hovedtelefoner med nedsænkning musik og prøv at tænke på andet end alkohol.

• Deltage i en støttegruppe som Anonyme Alkoholikere at diskutere dine cravings med andre syge. Disse grupper hjælpe dig med at lære om alkoholisme og alkohol trang, og hvordan man kan håndtere dem. De er også en god måde at møde mennesker, der kæmper den samme kamp som du.

• Søge professionel medicinsk hjælp og bede om en recept til at kontrollere din alkohol cravings. Medicin som antabus og Revia kan hjælpe hvis din læge bestemmer, at du er en kandidat til dem.

• Tal med din familie og venner om dine problemer. Omgiver dig med mennesker, der fremmer din sober levende kan også hjælpe med at kontrollere cravings.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com