Medicaid Hospice fordele

07/07/2012 by admin

Medicaid Hospice fordele

Et hospice er et sted, hvor en terminalt syg patient kan gå til at leve resten af hans eller hendes dage i så meget komfort som muligt. I USA, som i 2010, 49 stater--er Oklahoma den enlige undtagelse-- og District of Columbia tilbud hospice fordele gennem Medicaid. Disse ydelser generelt gælder for de uhelbredeligt syge hvis hjem vil blive deres hospice, men det kan også gælde dem, der foretrækker at leve i et sygepleje facilitet.

Udgifter til lægebehandling

For dem, der er støtteberettigede, dækker Medicaid udgifterne til medicin for at lindre smerter og forbedre symptomer. Det dækker også mange typer af medicinsk udstyr, såsom ilt tanke, hjerte-skærme og kørestole. Medicaid omfatter også kortvarige hospitalsophold som følge af forværring af symptomer.

Hjemmepleje

Mange døende patienter kræver nogen til at hjælpe dem med at udføre daglige opgaver som madlavning, spise, bade og opretholde personlig hygiejne. For disse personer, vil Medicaid dække udgifterne til hjem sundhedstjenester at sende fagfolk til at hjælpe i sådanne opgaver.

Rådgivning og sociale ydelser

Når rådgivning om sygdom-relaterede emner som kost og dødsfald bliver nødvendigt at en uhelbredeligt syg patient, dækker Medicaid disse omkostninger. Det omfatter også tjenester af medicinsk socialt arbejde fagfolk, der leverer generelle psykoterapi og bidrage til at styrke patientens netværk af social støtte.

Terapi

Mange patienter er uhelbredeligt syge har mistet nogle eller alle funktionerne i deres ekstremiteter eller tale organer. For disse dækker Medicaid udgifterne til fysisk og taleterapi, der hjælper med at genoprette eller bevare mindst nogle funktionalitet i disse vigtige organer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com