Anvendelser af Andrographis Paniculata

07/07/2012 by admin

Andrographis paniculata, ofte forkortet til slægten navn, er en alsidig lægeurt. Det er mest populær i ayurvedisk medicin, og det er hurtigt at få appel til moderne vestlige herbalists. Den primære aktive komponent af andrographis er blevet identificeret som andrographolide, der viser løfte i behandling af mange sygdomme. Andrographis kan hjælpe med behandling eller forebyggelse af leverskader, smitsomme sygdomme og visse former for kræft.

Smitsomme sygdomme

Videnskabelige undersøgelser har identificeret andrographis som en vellykket behandling af forskellige former for smitsomme sygdomme. I 2004 bekræftede en gennemgang af andrographolide's medicinske egenskaber, at det synes at være en effektiv forebyggende behandling af flere former for øvre-respiratory infektion, herunder almindelig forkølelse. Et forsøg på Batsyr University konkluderede, at sammensat kan også bidrage til at modvirke HIV. I traditionel ayurvedisk medicin benyttet andrographis for sin påståede mod malaria, svampedræbende og antibakterielle egenskaber samt.

Kræft

Andrographis, sig burde ikke blive stolet på som en kur mod kræft, men onkologer er engageret i igangværende forskning om effekten at andrographolide synes at have på kræftceller. I in vitro test vise uddrag af andrographis en evne til at standse væksten af kræfttumorer. En 2003 review kalder andrographis ekstrakt "en interessant pharmacophore med kræft og immunmodulerende aktiviteter." Andrographolide mangler meget mere undersøgelse før læger kan gøre en henstilling om dens effektivitet, men det kan holde nøglen til at finde en ultimative kur mod kræft.

Leveren sundhed

Ligesom marietidsel og mælkebøtte er andrographis en fælles del af leveren-støtte naturlægemidler formler. I tusinder af år, har andrographis været anvendt i Ayurvedic medicin til at beskytte leveren mod skader forårsaget af hepatitis infektion og lever toksiner. For nylig har moderne forskning har bekræftet andrographolide's leverbeskyttende effekter gennem dyreforsøg, men få humane undersøgelser er blevet udført. Helsekosteksperter og naturopatisk læger kan anbefale andrographis for folk med viral hepatitis, skrumpelever, leverkræft og andre former for leversygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com