Hvordan man vælger en Scooter for handicappede

07/10/2012 by admin

Hvordan man vælger en Scooter for handicappede

Løbehjul anvendes af mange mennesker, der lider af handicap eller skader, der gør det vanskeligt for dem at gå eller at flytte rundt deres egne. Hvis du tænker på at købe en el-scooter til dig selv eller en elsket en, er der flere funktioner og sikkerhedsspørgsmål du bør overveje før du vælger en. Når du vælger en scooter, der passer til dine behov, vil du få tilbage en stor din uafhængighed og en forbedret livskvalitet.

Instruktioner

• Bestemme, hvis du er en god kandidat til at drive en elektrisk eller motoriseret løbehjul. Har dit syn kontrolleret, og om nødvendigt få korrigerende linser eller en ny recept for dine briller. Hvis du har nogensinde lidt fra besvimelse magi eller kramper, bør du ikke købe en motoriseret løbehjul. Også, skal du være sikker på at du har den kognitive funktion til at kunne styre en scooter sikkert med hånd-controllere.

• Kontakt medicinsk udstyr forhandlere og fabrikanter i dit område og anmode om yderligere oplysninger om de elektriske løbehjul de sælger. At kontakte forhandlere og producenter vil sikre du køber din scooter fra et velrenommeret medicinsk leverandør.

• Lave en aftale med en registreret ergoterapeut eller OTR, i dit område. Ergoterapeuter kan findes på rehabiliteringscentre eller i rehabiliteringscentre for lokale hospitaler. OTR kan evaluere dig og lad du afprøve motoriseret scootere, der kan være en god pasform for dig. Dette vil sikre, at du er fysisk i stand til at operere en motoriseret scooter før du køber en. Med den rigtige diagnose, kan du også kunne modtage offentlig støtte for at hjælpe med at betale for scooteren.

• Anmodning om, at El-scooter du overvejer at blive bragt til dit hjem medicinsk udstyr leverandøren. Din OTR kan anbefale hvilken scooter eller scootere kan være bedst til dine behov, og hun bør være gave når scooteren er bragt til dit hjem. Dit hjem skal inspiceres for sikkerhed og brugervenlighed, og leverandøren bør tillade dig at afprøve scooter i dit hjem, før du køber den. Haller i dit hjem, og selv de mindre værelser, skal have tilstrækkelig plads til de scooter til at lave sving. Rampe adgang er også væsentlige.

• Overveje hvilke særlige funktioner du muligvis på din el-scooter. Særlige funktioner omfatter greb, håndtag og nåede værktøjer. Din specifikke medicinske tilstand eller handicap vil afgøre, hvilke funktioner, du har brug for. En eller to førerspejle skal også medtages på din scooter. Spørg om batteriets levetid, før du vælger en scooter med hensyn til hvor mange timers brug det kan få før kræver en genopladning.

• Vælge en el-scooter, der kan justeres for komfort. Områder, der kan være nødvendigt at justere omfatter sædehøjden, foden hviler og placeringen af den manuelle betjeningsindretning, hånd bremsning kontrol, hånd parkering bremsehåndtag, sæde rotation låsemekanisme, styringer til parkering bremser og spejle. Alle disse funktioner bør være korrekt justeret, før du køber scooteren.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com