Hvordan man høste og forberede Passionflower

06/18/2012 by admin

Hvordan man høste og forberede Passionflower

Traditionelle medicinske anvendelse af lilla passionflower og vin har været til behandling af nervøse forstyrrelser og søvnløshed, men nyere undersøgelser af urten tyder det også lindrer muskelspasmer og sænker blodtrykket. Tabletter og andre produkter indeholdende passionflower er populære i Europa som en mild beroligende og angst anfaldsmedicin. Høste passionflower fra midten af juli til slutningen af August når blomsterne er i fuldt flor. Kigge efter en lille, men adskilte krucifiks svævende over blomsten til at fortælle, når det er klar.

Instruktioner

• At høste enkelte blomster, placere indeks og midterste fingre på hver side under flower bægerblade eller kronblade. Holde stilken med anden hånden og give en lille slæbebåd, frigive stilk notch fra blomsten. Forrykke blomsten skal falde fra vin. Indsamle blomster i en papirspose.

• Indstil ovnen til 175 grader tørre blomster. Vask grundigt, plantemateriale, placere friske blomster på en bageplade, og lå så fladt som muligt. Placere blomster inde med ovndøren lidt klem.

Kontrollere og drej blomsterne ofte. Støvdrager tager den længste til tørre, så kronblade kan brun før midten er færdig. Hvis kronblade Drej farve, fjerne dem straks og tørre støvdragere separat.

Skærmen tørring tager to til tre uger, men er mere sikker og vil ikke ødelægge kemiske bestanddele af blomsten.

Brug en stor skærm med avis lagt i bunden. Sted plantemateriale over avisen og endnu et lag af avisen over planterne. Avisen hjælper absorberer fugt og holder planterne gratis af lys og lidt cool.

• Selv om alle dele af planten kan spises rå, de fleste mennesker foretrækker at bruge den tørrede plante som en te. Brug enten 1 tsk tørret materiale pr kop eller 1 ounce per 16 ounce af vand. Lad det stejle fem til 10 minutter. Forsøde smag.

Tips & advarsler

  • Konsultere en læge før du tager naturlægemidler kosttilskud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com