Sådan Cure alvorlig senebetændelse derhjemme

08/15/2010 by admin

Svær senebetændelse er en fælles lidelse, der kan påvirke dine knæ, hofter, skuldre, albuer, ankler eller håndled. Typisk kategoriseres af smerter under og efter aktivitet, er senebetændelse tåreflåd af sener hvor de tillægger knogle, almindeligt forværret af gentagne bevægelser. Der er flere måder at behandle senebetændelse derhjemme, og behandle tilstanden hurtigt kan hjælpe sikre, at Trængselen ikke vil blive svær.

Instruktioner

• Stop den aktivitet, der forårsagede senebetændelse. Hviler det berørte område forbedrer dine chancer for fuld helbredelse og tillader splittet senen fibre til at reparere.

• Hvile det berørte område. ITendonitis.com anbefaler tre ugers inaktivitet. For mere alvorlige tilfælde, hvile i seks uger til at give mulighed for maksimal healing. Ifølge tendonitis.net, fortsat sener at helbrede for uger efter, at smerten er aftaget.

• Bered det ramte område ved hjælp af en slynge, bandage eller orthotic enhed for at begrænse senen bevægelse. Kontakt din læge eller orthopedist på hvilken indstilling er bedst.

• Tage en anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen (Advil) eller naproxen natrium (Aleve), til at hjælpe med at lindre smerter og øge blodgennemstrømningen til området. Du kan også finde aktuelle anti-inflammatoriske nyttige.

• Flytte det berørte område, udspænding og forlængelse af væv. Hvis smerten er for svær, stoppe bevægelsen og fortsat hvile. ITendonitis.com foreslår en anden tre uger af resten hvis senebetændelse smerten fortsætter.

Tips & advarsler

  • Hvis sener er stadig betændt efter seks måneder, senebetændelse er betragtes som kronisk. Besøge din læge for yderligere behandlingsmuligheder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com