Skimmel emissionsreduktion specifikationer

05/23/2012 by admin

Skimmel emissionsreduktion specifikationer

Skimmel vokser på næsten alt, så længe der er nok fugt og næringsstoffer at fodre. Hvad betyder mest for dit helbred er mængden af mug du indånder når du er udsat for, da nogle skimmelsvampe kan frigøres skadelige kemikalier og sporer. Hvis du støder på en muggen område større end 3 kvadratfod, det er bedst at kalde en professionel til at vurdere bedste grove handling. Afhængigt af formen varierer emissionsreduktion specifikationer.

Vurdering

Alle mug emissionsreduktion begynder med både en visuel og videnskabelig vurdering at bestemme omfanget af formen, typen og den bedste fremgangsmåde at tage for at slippe af med det for god. Fagfolk bruge fiber optic kabler til undersøge skrap-hen til-Se steder som mellem vægge og i revner. Vurdering af omfanget af skimmel angreb er absolut, fordi hvis det hele ikke er indeholdt og renset, det vil fortsætte med at vokse.

Måling af temperatur, luftfugtighed og fugtigere er endnu et afgørende skridt, der vil hjælpe med at bestemme, hvor meget mad formen har adgang til, som kunne yde et nyttigt indblik i hvordan formen er stigende. Hvis nogen lægehjælp er påkrævet som følge af skimmel forurening, vil erhverve og teste en prøve under dække af den amerikanske industrielle hygiejne Association miljømæssige Mikrobiologi analytiske præstationsprøvning program være påkrævet. For at gentage, hvis der opstår mug i dit eget hjem, forsøg ikke at rense dig selv hvis det er forurenet en plads, der er større end 3 kvadratfod, især hvis skimmel vokser i og omkring et hul eller en revne i din væg.

Forberedelse

Når en vurdering af skimmel angreb er afsluttet, kræver den næste trin forberedelse og strategi. Alvor af mug er det vigtigt at bære den ordentlig værnemidler, såsom en filtreret ansigtsmaske, beskyttelsesbriller, overtræksdragter og beskyttelseshandsker.

Når udstyr er samlet og parat, er det næste skridt at komme med en effektiv afskaffelse strategi. Dette kræver ofte, at skabe en afspærringszonen, der ostracizes mug fra resten af bygningen. Luftfiltre og affugtere placeres i indsatsområdet til ren luft af luftbårne sporer og at afskære støber fra dens fødekilde. Fjerner enhver udlignede mug sporer med HEPA støvsugere og fugtige klude vil indeholde skimmel videre og vil sikre genvækst og spredning ikke gentages.

Gennemførelsen

Når alt er forberedt, er dræbe og fjerne formen den næste krav. For bedste resultater højere en professionel; men hvis du er rengøring en lille forurenet område selv, skrubbe formen med en uparfumeret rengøringsmiddel (ved hjælp af uparfumeret opvaskemiddel vil tillade dig at lugte enhver resterende mug), derefter svamp rester med en ren klud og tør overflade straks.

Det er vigtigt at huske ikke at genbruge eller genbruge din krat pad eller andet udstyr, du bruger til at rydde formen. For at sikre, at skimmelsvamp ikke spredes, efter fagfolk har renset et forurenet område, indeholder de alle fjernede materiale i tyk, 6 millimeter polyethylen poser og disponere over dem på et deponeringsanlæg for kompostering. Korrekt bortskaffelse og indeslutning af fjernet materialer er afgørende for succes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com