Hvordan til at lindre rygsmerter gennem trækkraft terapi

08/11/2010 by admin

Hvis du er en af de millioner, der lider af kroniske rygsmerter kan du prøver alle kendte behandlingsmulighed til at lindre dine symptomer. Fysioterapi, blid motion, varme, is og alternative behandlinger kan i nogle tilfælde give lindring. Afhængigt af hvad der er årsag din rygsmerter, kan du også ønsker at prøve trækkraft terapi. Trækkraft virker ved forsigtigt strække ryggen. Hvis din rygsmerter skyldes stramme muskler eller pres på en nerve, vil denne forlængelse bidrage til at aflaste. Type af trækkraft du bruge afhænger af din tilstand og hvilken del af rygsøjlen er berørt.

Instruktioner

• Se din fysioterapeut eller massage terapeut for blid manuel trækkraft. Du vil ligge på en flad tabel og give din krop til at slappe af. Hvis smerten i lænden, vil terapeuten holde dine ankler og/eller hæle og meget forsigtigt trække. Dette vil bidrage til at strække musklerne og lette presset på nerverne og diske. Hvis smerten er i den øverste del af ryggen, vil terapeuten holde din hals og hoved og meget forsigtigt løfte og trække. Jo mere du kan slappe af og give slip på spændinger du kan afholde, desto bedre bliver resultatet.

• Spørg din fysioterapeut eller kiropraktor om brug af en trækkraft tabel. Der er mange sorter af tabeller som den ene ses her fra tartangroup.com (Se ressourcer). Du bliver placeret på en specialiseret tabel og sikrede ind i maskinen. Maskiner varierer i hvordan du er placeret og din skade placering bestemmer sæt op. Som du vil ligge på bordet maskinen langsomt og forsigtigt anvende trækkraft for at strække og frigive spændinger og smerter. Din terapeut kan har du forblive på maskinen i 20 til 30 minutter.

• Køb en inversion tabel til brug i hjemmet. De ligner den en her fra promedproducts.com (Se ressourcer). Med disse enheder du Forbered dig på bordet, så brug håndtagene på side for at invertere dig selv. Du forbliver i en inverteret position i 15 til 20 minutter eller til komfort. Med inversion tabeller giver tyngdekraften trækkraft. Tal med din læge først. Invertering af kroppen kan øge dit blodtryk til et farligt niveau og kan forårsage andre helbredsproblemer.

Tips & advarsler

  • Check med din læge før du prøver en ny form for terapi. Der er mange medicinske tilstande, hvor trækkraft er kontraindiceret. Ifølge undersøgelser af John Hopkins Medical Center og National Institutes of Health var trækkraft ikke nyttigt for langsigtet relief. Nogle patienter havde midlertidig fritagelse for under behandlingen, og undertiden i en kort periode bagefter. I nogle tilfælde rapporteret patienter følelse værre efter trækkraft. Se ressourcer nedenfor for Center for avancement of Health og "Spine Journal" for flere oplysninger.
  • Brug ikke en inversion tabel, hvis du har forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, kredsløbsproblemer, hvis du er gravid. Stop straks, hvis du føler dig svimmel, svag, svimmel eller din ryg smerter bliver værre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com