Gennembrud i ALS Research

07/19/2012 by admin

Gennembrud i ALS Research

Omkring 50 procent af patienter med Amyotrofisk lateral sklerose (ALS), en lidelse, der ødelægger muskler, dø inden for tre år. I årtier, der var "ingen specifik behandling eller helbredelse," rapporterede The Merck Manual of Medical Information, men der var spændende gennembrud i ALS research i 2009.

Lever længere

American Academy of Neurology indgået i oktober 2009, at patienter med ALS, som også kaldes Lou Gehrig's sygdom, kan leve længere ved at tage stoffet riluzole, ved hjælp af en PIND (perkutan endoskopisk gastrostomi) rør, der hjælper patienter ånde og spise og tage botulinumtoksin B til behandling af savlen.

Stamcelleterapi

Embryonale stamceller har hjulpet rotter med rygskader gå igen. Disse celler er testet i ALS patienter fordi The University of Michigan Health System ALS klinik rapporterede i september 2009, at ALS patienter kunne opnå lignende resultater.

Gener identificeret

Tre gener, som har vist sig at udviklingen af ALS er blevet identificeret, annonceret ALS foreningen i september 2009.

Genmutation

En overskydende beløb af SOD1 protein er afgørende i udviklingen af ALS. I juni 2009 meddelte ALS foreningen, fandt forskerne, at genmutationer fremskynde SOD1's sammenklumpning.

Klinisk forsøg

Et klinisk forsøg, der vil teste drug arimoclomol på patienter med familiær ALS begyndte på Emory (GA) University, ALS foreningen annonceret i marts 2009.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com