Hvad Penicillin behandling?

03/06/2012 by admin

Penicillin er den standard antibiotisk behandling ordineret af læger til bakterielle infektioner i sår, fra seksuelt overførte sygdomme, og sygdomme spredes ved dyr og insekter. Overveje disse oplysninger fra drugs.com og Mayo Clinic om anvendelserne af penicillin.

Klamydia

Hvis du er diagnosticeret med klamydia, mens du er gravid, kan din læge ordinere penicillin for at forhindre, at dit barn bliver smittet så godt.

Mavesår

Mavesår forårsaget af Helicobacter pylori kan kræve du behandles med penicillin til at forhindre yderligere komplikationer.

Bylder

En byld i din tand kan behandles med penicillin til at forhindre yderligere skade på din kæbe og tænder rødder.

Leptospirose

Leptospirose er en infektion, kan du få fra kommer i kontakt med smittede dyr, og behandling med penicillin kan forebygge komplikationer som Weil's sygdom.

Lyme sygdom

Hvis du får borreliose, som er en infektion spredes af flåter, kan lægen behandle dig med penicillin til at forhindre dig i at udvikle alvorlige neurologiske komplikationer.

Tyfus

Infektioner med tyfus kan forårsage du at udvikle alvorlige gastrointestinale skader og kan medføre døden, som kan forebygges ved at tage penicillin.

Koldbrand

Hvis du har et sår, der bliver inficeret med Clostridia bakterier (koldbrand), kan behandling med penicillin forebygge yderligere spredning af infektionen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com