Rehabilitering behandlinger for alkohol

09/07/2010 by admin

Alkoholisme er defineret som en kronisk sygdom, hvor kroppen bliver afhængige af alkohol. Som en tolerance udvikler, nødt alkoholikere ofte til at drikke mere og mere for den samme virkning. Alkoholikere typisk har en stærk nødt til at drikke og begrænse ikke sig selv. De kan også drikke i hemmelighed. Tilbagetrækning smerter kan forekomme, når du forsøger at stoppe med at drikke, men der er hjælp tilgængelig.

Bolig

Der er faciliteter på tværs af nationen til behandling af alkoholisme og alkoholmisbrug. MayoClinic.com siger, at disse programmer typisk omfatter individuelle og gruppe terapi, familien inddrages og uddannelsesprogrammer. US Department of Health and Human Services giver et søgbart register af faciliteter og behandlingsprogrammer. Disse omfatter stationær og ambulant programmer plus beboelsesområde behandlingsanlæg. Narkotika og alkohol Rehab tjenester giver også no-cost henvisninger til behandling centre og faciliteter i hele USA

Afgiftning

Afgiftning typisk tager fire til syv dage og omfatter tilbagetrækning symptomer som forvirring, hallucinationer og ryster. Behandling bør administreres på en stationær facilitet. University of Maryland Medical Center angiver, at beroligende midler såsom Valium, Serax og Chlordiazepoxid eller antikonvulsiva såsom Depakote, Dilantin eller Neurontin kan gives for at hjælpe med abstinenser.

Medicin

Flere typer af medicin kan bruges til at forhindre en person fra at drikke. Disulfiram, kendt som antabus, er en alkohol-sensibiliserende stof. Drikke mens du tager dette lægemiddel resultater i symptomer som rødme, hovedpine, kvalme og opkastning. Naltrexon reducerer ønsket om at drikke ved at blokere de gode følelser fremkaldt af alkohol. Ud over orale doser, kan at stoffet også gives ved en månedlig injektion. Acamprosate hjælper med at reducere trangen til alkohol.

Rådgivning / Support

Rådgivning og støtte er afgørende for genopretning. Inddrive alkoholikere kan opleve angst og depression, og det er vigtigt at løse disse problemer. MayoClinic.com bemærker, at rådgivning også kan give opførsel modifikation og hjælpe dig med at sætte mål. Støtte grupper som Anonyme Alkoholikere kan være nyttige i at forebygge tilbagefald. Al-Anon er tilgængelige for personer, der er tæt på nogen lider eller bjergning af alkoholisme. Alateen er designet til børn af alkoholikere.

Alternativer

Alternative behandlinger og teknikker for alkoholisme omfatter yoga, akupunktur, meditation og spirituel praksis. UMMC nævner brugen af urter til behandling af alkoholisme. For eksempel, Kudzu kan reducere alkohol cravings og mælkebøtte kan lindre abstinenssymptomer. Men, urter bør ikke tages uden at konsultere en sundhed professionel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com