Pludselig ledsmerter hos børn

03/04/2012 by admin

Når man overvejer hurtigt indsættende og pludselige ledsmerter hos børn, er der flere problemer, som en læge skal overveje før du foretager en diagnose. Først, lægen skal forstå omstændighederne af da smerterne begyndte. Lægen skal også overveje, om smerten er relateret til nogle andre problem eller er relateret til en struktur, der er i nærheden af leddet. Flere muligheder af årsager til pludselig ledsmerter hos børn omfatter bursitis, tendinitis, fibromyalgi og tumorer i knoglen.

Om

Dr. Nathan Wei, bord-certificeret reumatolog, siger pludselig ledsmerter kan være på grund af forbigående faktorer, der er relativt nemme at adresse, såsom bursitis eller tendinitis, eller forårsaget af komplicerede langsigtede spørgsmål såsom kræft, systemisk lupus og leddegigt. Pludseligt indsættende smerter bør være bekymring, især hvis det er ledsaget af serøs symptomer end smerte.

Symptomer

Wei beskriver pludselige ledsmerter som eneste indikator for en potentiel sygdom. Han foreslår også ser på fælles for hævelse og rødme, som kan være tegn på betændelse eller skade en sene. Han foreslår også undersøge for bevægelsesområdet og følelse fælles at se hvis det er varmt, eller der er nogen bemærkelsesværdige knuder eller cyster er forbundet med fælles. Inflammatoriske tilstande forårsage ofte morgenstivhed, afhjælpes med bevægelse og opvarmning af leddet.

Årsager

Der er mange mulige årsager til hurtigt indsættende smerter hos børn. Disse omfatter senen problemer såsom bursitis eller tendinitis. Andre årsager til ledsmerter kan omfatter slidgigt, leddegigt og gigt. Infektion er en anden årsag til ledsmerter. Infektioner i fælles kan være resultatet af senen bliver inficeret. Ifølge Med på farten, kan infektioner også påvirke knogle, oversætte til smerter i knoglerne i leddet.

Behandling

Behandlinger varierer alt efter årsagen til ledsmerter, Ifølge Wei. Efter episoder af bursitis og tendinitis, NSAID smertestillende midler ofte er ordineret, sammen med resten af den fælles og fysisk terapi. Men spørgsmål som reumatoid arthritis kan indebære ikke blot NSAID, men også anvendelsen af biologics hvis RA er i mere fremskredne stadier. Slidgigt er normalt behandlet med over-the-counter eller foreskrevne anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen. Infektioner i leddet er normalt behandles med antibiotika.

Forebyggelse

Selv om nogle årsager til ledsmerter ikke kan undgås, såsom slidgigt, leddegigt eller infektion, kan andre årsager forebygges, ifølge kiropraktor Deborah Pate. Varmer op grundigt før træningen kan hjælpe med at undgå bursitis og tendinitis. Strække sener og muskler, således at de er helt bøjet og varme før og efter motion for at forhindre rivning af sener og muskler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com