Om Online CPR recertificering

02/27/2012 by admin

Om Online CPR recertificering

En online CPR recertificering er perfekt til travle fagfolk, hvis indledende CPR-certificering er ved at udløbe. I stedet for at bekymre sig om der er en CPR uddannelse klasse møde et sted, tilmelding til klassen og derefter tilbringe en dag på sted at gå gennem alle forslagene du er så fortrolige med, du kan nu opnå recertificering online på din bekvemmelighed.

Typer

Online-agenturer giver CPR recertificering til medlemmer af den medicinske samfund og også til medlemmerne af det verdslige samfund. Selv om det ligner i naturen--begge typer af kurser tog kandidater i voksen, barn og spædbarn CPR--recertificering sigter mod medicinsk personale også diskuterer universelle forholdsregler, to-personers CPR og brugen af en pose ventil maske. En online recertificering specifikt rettet mod læger, paramedicinsk personale og sygeplejersker udbydes af sygeplejerske test site (et link er angivet i afsnittet ressourcer nedenfor). Beståede ansøgere modtager en BLS for udbydere af sundhedsydelser identifikationskort.

Funktioner

Når du ser korte online videoer, har du mulighed for at gå videre til det næste klip eller genspille det klip, du lige har set. Videoer bruges er kort, normalt ikke længere end omkring to til fire minutter. Viser de faktiske CPR demonstrationer af de forskellige situationer kan opstå, som spædbarn, barn eller voksen CPR. Alt i alt er mængden tid brugt visning af videoerne lidt mere end 3 til 5 timer. Eksamen tager ca 20-30 minutter for at fuldføre.

Overvejelser

Ansøge om et online CPR recertificering kun hvis din indledende certificering ikke er endnu udløbet, eller er ikke mere end 3 til 6 måneder efter dets udløbsdatoen. Manglende evne til at holde et vågent øje med datoen kan diskvalificere dig fra at deltage i en online kun recertificering. Du kan i stedet blive forpligtet til at gøre en blandet recertificering, hvilket betyder online træning og afprøvning, og derefter en praktisk demonstration foran en "levende" CPR instruktør.

Fordele

Vælge online recertificering er den nemmeste måde at holde dit CPR færdigheder finpudset og din aktuelle certificering. De kort, du optjener er gyldigt i 2 år. En anden fordel er privilegiet af generobrede den endelige test så ofte som du vil, indtil du passerer. Du kan gennemgå multimedia optagelser og læse på dele af den test, du savner, og derefter gå over og generobre eksamen.

Advarsel

Arbejdsgiverne accepterer ikke universelt online CPR recertifications. I nogle tilfælde undlader online agenturet give recertificering at give de anbefalede mindstekrav til uddannelse. I andre tilfælde følger agenturet ikke store CPR-certificering agenturer retningslinjer. Forud for tilmelding, sikre, at du ikke spilder dine penge men rent faktisk får en gyldig CPR recertificering.

Forebyggelse/løsning

Få din online CPR recertificering fra et akkrediteret program, der overholder de standarder fastsat enten af det amerikanske Røde Kors eller American Heart Association. Husk at overholde standarder er ikke det samme som at være godkendt af organisationen, og i tilfælde af tvivl om det er en god idé at kontakte din menneskelige ressourcer kontor og forhøre sig om hvilke godkendelser de har brug for at acceptere en online recertificering af legitimationsoplysningerne CPR. En online CPR recertificering udbyder, der vises accepteret af en række enheder er Pro CPR (et link er angivet i afsnittet ressourcer nedenfor).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com