Tegn og symptomer på Hyaline membran sygdom

05/03/2012 by admin

Hyaline membran sygdom er en tilstand, der opstår hos nyfødte, hvis lungerne ikke kunnet udvikle fuldt ud i livmoderen. Nogle gange kaldet respiratorisk distress disorder, er betingelsen mest almindelige hos spædbørn født på mindre end 28 uger af drægtigheden, ifølge US National Library of Medicine.

Typer af symptomer

Symptomer på hyaline membran sygdom omfatter en blålig farve i huden, nedsat vandladning, afbrænding næsebor, gryntende, hævelse af arme og ben og anstrengt eller unormal vejrtrækning.

Funktioner

Babyer med hyaline membran sygdom har tendens til at grynte mens vejrtrækning, og det er ikke ualmindeligt, at huden omkring brystet til at sutte indad med hvert åndedrag. Derudover babyer med uorden tendens til at tage hurtige, lavvandede vejrtrækninger og kan stoppe vejrtrækningen helt i korte perioder.

Tidsramme

Hyaline membran sygdomssymptomer typisk udvikle 48-72 timer efter fødslen og derefter gradvist forbedre med behandling, rapporterer University of Virginia sundhedssystem.

Tegn

De mest almindelige tegn bruges til at diagnosticere hyaline membran sygdom er et mønster, der ligner jorden glas på en kiste X-ray billede af barnets lunger, forklarer Lucile Packard children's Hospital på Standford universitetet. En ekkokardiografi er også nyttige i at udelukke problemer med hjertet, forårsager lignende symptomer.

Overvejelser

Flere medicinske tilstande har lignende symptomer til hyaline membran sygdom. En grundig undersøgelse og diagnostiske billeder sorteret efter en læge er den eneste måde at skelne sygdommen fra andre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com