Hvordan at reparere brudte selvtillid

05/07/2012 by admin

Hvordan at reparere brudte selvtillid

Den måde du ser verden begynder med den måde du ser dig selv. Når du dyrker højt selvværd og bevidsthed, inviterer du positiv energi og kraftfuld, opløftende relationer i dit liv. Din selvtillid kan åbne døren for en række muligheder og vil berige din daglige erfaring gevaldig.

Instruktioner

• Give slip på fortiden. Hvad du har oplevet og hvor du har været ikke nødvendigvis diktere din retning. Give slip på relationer og idéer, der ikke længere tjener dig. For eksempel, lave en liste over alle de oplevelser, der gjorde du føler skam, bekymre dig eller sorg. Gøre en anden liste over hvad du kan gøre for at ændre den. Denne øvelse vil hjælpe dig med at konfrontere og eliminere de problemer, der har holdt dig tilbage og gør det muligt at bevæge sig fremad.

• Øvelse. Udforske kreativ skrivning, løb eller yoga for at stimulere din krop og sind. Disse aktiviteter er ikke kun godt for din fysiske sundhed, men de er også effektiv til at hjælpe dig med at centrere dig selv og tænke klart.

• Få nye venner. Når du søger relationer med positive mennesker, vil din selvtillid stige med nærhed. Fokusere din energi på folk, der har sunde vaner og du kan finde dig selv at deltage i lignende opførsel.

• Elsker dig selv. Selv om det kan synes lettere sagt end gjort, den bedste måde at forbedre din selvtillid er ved at give dig selv den kærlighed, du søger. Skriv ned så mange positive ting om dig selv som du kan tænke på. Sende denne liste i en synlig område, såsom dit soveværelse eller i nærheden af hoveddøren. Kig på din liste hver dag som en påmindelse om, hvor stor du er.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com