Hvad er farerne ved højt Calcium resultater fra blod arbejde?

03/16/2012 by admin

Calcium er et nødvendigt element for kroppen at opbygge knogler hjælpe regulere muskler og hjertet, og behandle hormoner. Men at have for meget calcium i dit system kan sætte dig i risiko for at udvikle hypercalcæmi.

Årsager

Overproduktion af parathyroidea, overdreven indtagelse af vitamin D, kræft og visse lægemidler, såsom lithium eller antacida kosttilskud med calcium, kan alle forårsage højt calcium niveauer.

Overvågning

Din læge vil foreslå regelmæssige blodprøver for at overvåge din calcium niveauer for at sikre, at de ikke fortsætter med at stige og at de begynder at vende tilbage til normal.

Ekspert indsigt

Ifølge Mayo Clinic er postmenopausale kvinder mere tilbøjelige til at have forhøjede calcium niveauer, på grund af den mulige øgede produktion af parathyroidea hormon.

Behandling

Afhængig af sværhedsgraden, kan højt calcium og hypercalcæmi ikke kræve nogen form for behandling, andet end for at behandle den underliggende årsag til betingelsen.

Prognose

Prognosen er god for mennesker, der er hurtigt diagnosticeret med forhøjet calcium niveauer. Ubehandlet, ukontrolleret højt calcium kan forårsage nyresvigt, uregelmæssig hjerterytme og dysfunktion i centralnervesystemet (CNS).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com