Hvad gør et godt plejehjem?

03/23/2012 by admin

Beslutningen om at placere en forældre eller anden ældre familiemedlem i et plejehjem er ikke let for de fleste familiemedlemmer. Mange voksne børn af ældre forældre er bekymrede over tilstrækkelig pleje, omkostninger og følelser af skyld og angst. Mange ved ikke, hvordan til at vurdere et plejehjem eller vide, hvad der er godt eller hvad er dårlig. Forstå i det mindste det grundlæggende i hvad man skal kigge efter og hvad man skal spørge på forskellige langsigtede sundhedsfaciliteter eller plejehjem vil bidrage til at gøre den byrde af at vælge en, der opfylder behovene i din overordnede eller elskede lidt lettere.

Licensing og certificering

Mange plejehjem tage Medicaid og Medicare, men nogle gør ikke. Ved starten af din søgning efter et plejehjem, finde ud af hvis Plejehjemmet accepterer enten eller begge dele. Månedlige gennemsnitlige omkostninger for plejehjemsanbringelse kan være $4.000 om måneden eller mere. Være sikker på, at Plejehjemmet du vælger, er certificeret af den føderale regering, som vil sikre at hjemmet opfylder grundlæggende standarder og har bestået inspektionen af staten akkreditering landinspektører.

Personale overvejelser

Spørg administratoren af en lang sigt pleje facilitet eller plejehjem du overvejer om bemanding. Hvad er det personale til patient-forhold? Er tilstrækkeligt personale til rådighed på aften og nattevagter, og i weekender og ferier? Hertil kommer at spørge sådanne spørgsmål, besøg forskellige faciliteter hele dagen, aftenen og i weekenden at se for dig selv, hvis personale synes at være passende eller personale vises frazzled, utålmodig eller overvældet. Kig gennem anlægget og se at se, hvor lang tid det tager personale til at besvare opkald lys.

Sikkerhedsspørgsmål

Mange mennesker, som placerer ældre familiemedlemmer i et plejehjem er bekymret over sikkerhed, og med god grund. Spørg administratorer om sikkerhedsforanstaltninger, der træffes for at sikre sikkerheden af beboere om natten og i anlægget selv. Spørg for eksempel, hvis Alzheimers enhed (hvis anlægget har en) er adskilt fra den generelle befolkning af en kodet adgang dør, der forhindrer demens patienter fra vandrer gennem facilitet eller udendørs. Bede om værelse tildelinger og ordninger, og sørg for din overordnede potentielle værelseskammerat er en person med hvem dine forældre kan få langs. Hvis ikke, Spørg om muligheder for at få din forælder flyttet. Spørg om facilitetens politik med hensyn til at lukke og låse døre om natten.

Komfortniveau

En af de vigtigste aspekter af at finde et godt plejehjem for en ældre forælder er at vælge en facilitet, hvor dine forældre vil føle sig sikker og komfortabel. Når man ser omkring anlægget, ser i værelserne og vurdere deres komfortniveau. Spørg hvis beboere er tilladt at medbringe deres egne møbler eller ejendele til Plejehjemmet, eller hvis pladsen er begrænset. Ser uden for og afgøre, om der er en have eller andre udendørs faciliteter din forælder kan nyde når vejret.

Særlige behov

Hvis en forælder har særlige behov, skal familiemedlemmer sikre, at de kan opfyldes. Spørg om pleje for demens patienter, eller dem, der har brug for ekstra hjælp dressing eller badning eller med mobilitet. Dette er, hvor patient-personale-forhold kommer ind i billedet.

Kontrolrapporter

Nogen placere en slægtning i en sygepleje facilitet bør anmode om og modtage en kopi af facilitetens seneste kontrolrapport. Hvis kurator nægter din anmodning eller forsøger at aflede din anmodning, er det tid til at forlade. Inspektioner er engageret på årsbasis, og indeholder oplysninger om spørgsmål af livskvaliteten, sygepleje personale funktioner og procedurer, tilstrækkelig bemanding og pleje overvejelser og meget mere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com