Sådan oprettes en Transmission Batch for en medicinsk Manager

04/02/2012 by admin

Sådan oprettes en Transmission Batch for en medicinsk Manager

Medicinsk ledere i plejeinstitutioner håndtere optegnelser af patienter, der modtager lægehjælp. En medicinsk manager kan håndtere fakturering, kodning og andre administrative opgaver. Når en anden afdeling inden for anlægget, et forsikringsselskab, en læge eller anden organisation har brug at se visse poster, manager vil få adgang til databasen og sortere filer efter specifikke krav afhængigt af, hvad der anmodes om---som filer af patienter med den samme medicinske tilstand, patienter med de samme forsikringsdækning, hvilke patienter en læge havde set en bestemt dag eller tidsramme. Den medicinske manager vil derefter sende filerne som en transmission batch til de andre afdelinger via elektroniske midler.

Instruktioner

• Oprette en datakontrolpost for batch af poster, du har til hensigt at sende elektronisk. Indeholde oplysninger såsom modtagerens navn, firma, adresse, telefonnummer og eventuelle andre nødvendige oplysninger. Sted på datoen for den oprettede transmission, som du vil sende.

• Samle de nødvendige poster. Adgang til databasen og udføre søgninger efter filer afhængigt af patientbehandlingen, lignende fakturering procedurer eller andre parametre. Placere poster i en elektronisk filsystem med en batch kontrolnummer til at identificere særlig filmappen. Oprette en notation af kontrol batchnummer og grunden til disse specifikke filer blev sorteret sammen.

• Oprette en trailer post som den sidste post i kladden transmission. Plads i det samlede antal poster indenfor partiet, kontrol batchnummer, afsenderens oplysninger og andre opsummeringsoplysninger, kræves. Udsende transmission batch til den anmodende afdeling eller facilitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com