Rotator Cuff smertelindring

07/27/2010 by admin

Rotator cuff smerter påvirker mange mennesker. Det er en smerte, typisk bringes af skade. Rotator manchet er en kombination af muskler og fire sener, der omgiver skulderleddet. Sener forbindelse rotator cuff muskler til knoglen. De tillader dig at flytte din skulder i mange retninger. Når der er en skade på rotator cuff, er det faktisk de sener ondt.

Medicin

Når der er en skade på rotator cuff, kan hævelse og betændelse spille en rolle i smerte. En form for behandling, lægen kan ordinere er anti-inflammatoriske og smerte medicin. Anti-inflammatoriske lindre hævelse og inflammation, som kan bidrage til smerte.

Hvis over-the-counter smertestillende medicin ikke virker, kan din læge ordinere en recept-styrke smertestillende medicin, som er stærkere.

Fysioterapi

Øvelser kan hjælpe med at lindre smerter for en rotator cuff skade. Den første øvelse kræver dig at ligge på din højre side. Bruge en opløftet håndklæde under din højre armhule og strække din højre arm op forbi dit hoved. At holde din venstre arm ved din side og albuen bøjet i en 90 graders vinkel, hvile din venstre hånd mod brystet. Forsigtigt rulle din venstre skulder ud mens hæve det venstre underarm, indtil den bliver plan med din skulder. Sænke din arm langsomt, derefter gentage denne øvelse indtil din arm bliver træt. Roll over, og lave øvelsen med din højre arm.

En anden øvelse kræver dig at ligge på din højre side. Bruge en opløftet håndklæde under din højre armhule. Strække din højre arm op forbi dit hoved. Holde din venstre arm på din side og bøjet i en 90-graders vinkel, mens underarmen hviler mod brystet med håndfladen vender nedad. Forsigtigt rulle din venstre skulder ud mens hæve din venstre underarm, indtil det er plan med din skulder. Sænk din arm langsomt og gentag øvelsen, indtil din arm bliver træt. Når du er færdig, skal du gentage øvelsen med din højre arm.

Kirurgi

Artroskopisk kirurgi til at reparere rotator manchet er nogle gange en mulighed for at hjælpe med at kontrollere smerten. Operationen er udført for at reparere revet sener. De fleste patienter vil ikke være forpligtet til at bo natten på hospitalet. Det er en procedure udføres under fuld narkose.

Den mest almindelige procedure er at sutur senen tilbage til knoglen. Men ifølge orthopedist Dr. Gary Gartsman, omkring 5 procent af tiden, denne procedure ikke vil arbejde og en metal anker skal bruges til at holde senen til knoglen. Han siger også, at i næsten alle tilfælde at reparere en iturevet rotator cuff operationen er vellykket.

Efter kirurgi, vil din læge sandsynligvis ordinere øvelser eller fysisk terapi kan hjælpe skulderen genvinde styrke såvel som smertestillende medicin og anti-inflammatoriske.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com