Phentermine vægttab stof

08/10/2010 by admin

Phentermine vægttab stof

Phentermine er en populær recept kost pille, der for mere end 40 år mange har brugt med succes mister vægt. Phentermine bruges ikke til akut, dramatiske vægttab, men patienterne kan forvente at begynde at tabe sig straks efter begyndt behandling. Den gennemsnitlige månedlige vægttab samlede nemlig dem benytter phentermin er omkring 1 procent af deres samlede kropsvægt eller en til to pounds en uge.

Fakta

Phentermine påvirker hypothalamus område af hjernen, som frigiver hormoner, der regulerer tørst, sult og sove niveauer. Phentermine også sælges under mærkenavne Adipex, Fastin og Inomin og er generelt administreres i 15, 30 og 37,5 mg piller skal tages dagligt. Patienter kan være nødvendigt at nedsætte eller øge deres dosering afhængig af vedvarende sult eller bivirkninger. Federal Drug Administration (FDA) anbefaler, at patienter bruger phentermin til højst 12 uger.

Historie

Phentermine blev brugt med fenfluramin i den populære diet pill kombination fen-phen, som er frivilligt blevet fjernet fra det amerikanske marked som ønsket af FDA som følge af indberettede tilfælde af hjerte-ventil abnormiteter og pulmonal hypertension. Phentermine bruges alene som en kost støtten ikke var blevet fundet for at forårsage hjerteklap skader og har fået lov til at bo på det amerikanske marked.

Overvejelser

Phentermine er klassificeret af FDA som en skema 4 kontrolleret stof, hvilket betyder, at det har minimal misbrug ansvar. For nogle patienter, kan appetitnedsættende effekten falde over tid, så læger vil normalt tilføje en anden dosis i begyndelsen af eftermiddagen til at modvirke denne tolerance. De fleste patienter oplever ikke abstinenser, hvis de brat stopper stoffet, men har tendens til at opleve mindre rebound sult og træthed symptomer.

Bivirkninger

Phentermine er kendt for at forårsage bivirkninger af mundtørhed og søvnløshed. Mundtørhed er afhjulpet ved at øge vand og væske indtag. Søvnløshed tendens til at aftage inden for de første par uger af behandlingen, og patienter kan vælge at tage deres dosis tidligere i dag til at opnå bedre søvn. Nogle bivirkninger, der er mindre fælles omfatter forstoppelse, rastløshed, angst, mild hovedpine og irritabilitet. De fleste milde bivirkninger aftager indenfor den første uge af behandling.

Advarsel

Phentermine recepter er let tilgængelige via online prescription tjenester men bør undgås. Online læge og apotek tjenester kan ikke sælge det faktiske phentermin stof, som kan forårsage skade, hvis taget. Dem, der har forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, glaukom, en overaktiv skjoldbruskkirtel, diabetes, epilepsi og andre epileptiske anfald bør ikke tage phentermine.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com