Vitaminer til behandling af Acne

04/18/2012 by admin

Acne er en kronisk hudsygdom med udbrud af bumser, hudorme og andre vulkanudbrud. Det er forårsaget af en kombination af bakterier, tilstoppede porer, fedtet hud og døde hudceller. Hjemmelavet retsmidler og receptpligtig medicin bruges ofte til at behandle symptomerne på acne, men flere vitaminer er også vigtige i hudens fornyelse og reparation. Indtages oralt eller anvendt topisk, kan disse vitaminer behandle acne.

E-vitamin

Dette fedtopløselige vitamin er en antioxidant, så det eliminerer frie radikaler, der skader huden. E-vitamin olie anvendes på huden fremmer heling og reduktion af ar.

C-vitamin

Dette vitamin findes i frugter som appelsiner og citroner. C-vitamin bekæmper infektion og dræber de bakterier, der forårsager nogle udbrud af akne.

Vitamin A

Når det tages internt, regulerer a-vitamin den måde huden vokser på cellulært niveau. Det er en fedtopløselige antioxidant, der neutraliserer frie radikaler og fjerner giftstoffer.

D-vitamin

Nogle forskningsresultater tyder på at D-vitamin mangel fører til acne. D-vitamin er fremstillet i kroppen fra eksponering for solen, og solskin eller lys terapi er kendt for at accelerere acne healing.

Vitamin B-kompleks

Dette vitamin reducerer stress, som kan udløse acne breakouts. B3-vitamin øger omsætning, så flere næringsstoffer til huden, og B1 er en antioxidant.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com