Elkay vand køler Specs

04/11/2012 by admin

Elkay kommercielle produkter producere vandkølere af forskellige designs og specifikationer. De er bedømt af hvordan køleren er designet til brug, hastighed på vandgennemstrømningen i gallon per time, den energi, der kræves til at drive køligere, evne til køligere at fylde vandbeholdere og om de køligere opfylder standarderne fastsat Americans with Disabilities Act.

Køligere typer

Elkay gør væg-monteret og forsænkede vægmonteret kølere med trykknapper eller barer bruges til at aktivere vandgennemstrømningen. Vandbeholderen er nonpressurized og ligger bag vand flow ventil. Enheden vil kun undvære vand, når baren er aktiveret. Kølere er også tilgængelige som væg-monteret, håndfri enheder. Vandet vil kun udleveres, når bevægelsesdetektorer er blevet aktiveret. Gulvmonteret kølere kommer designet med en trykknap på vand flow apparat eller med valgfri fod pedal kits til udløser vandstrømmen.

ADA-certificeret

Andre designfunktioner er specifikke for amerikanerne med Disabilities Act. Vandkølere opfylder denne kvalifikation når tud højde er ikke mere end 36 inches fra gulv til tuden stikkontakten. Drikketude er inden for 3 inches fra forsiden af springvandet og lede vandet parallelt med forreste del af køleren. Vand kontrol knapper er placeret på forsiden af køleren eller side.

GPH

Elkay vandkøler er klassificeret på mængden af 50 grader Fahrenheit vand det kan producere i en time. Målingen er baseret på indendørs tilgangsvandet bliver 80 eller 90 grader til udendørs kølere.

Energiforbrug

Elkay vandkølere er også bedømt af mængden af volt kræves for at køre enheden og watts forbruges pr. time. Watts forbruges er baseret på enheder operationelle køre tid, antallet af mennesker, serveres per time samt vand starttemperatur.

Andre indstillinger

Ud over fodpedaler tilgængelige på nogle gulv model vandkølere tilbyder Elkay indstillingen på nogle af deres kølere til at tilføje ekstra vand flow enheder. Enhederne er designet til at tillade fyldning af en vand glas eller andre vandbeholdere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com