Sådan at transportere tøris

12/10/2013 by admin

Sådan at transportere tøris

Tøris er frossen kuldioxid (CO2). Det har en meget lavere indefrysning temperatur end regelmæssig is (-109 grader Fahrenheit i modsætning til 32 F). Når CO2 varmer, det sublimates (går fra en solid til en gas) og er frigivet. I lukkede rum, CO2 vil fortrænge ilt og kvælning opstår. Tøris bruges til at køle mad og drikkevarer, og at sublimere CO2 gør for en stor tåge eller røg effekt. Dog brænder tøris når det kommer i kontakt med huden, og produktet skal transporteres og anvendes med forsigtighed.

Instruktioner

• Transport tøris i en ventileret beholder. Sublimation af tøris frigiver gas, der kan forårsage container til at eksplodere, hvis det ikke er ordentligt ventileret. Placer ikke tøris til mad eller drikkevarer, dåse eller flaske. Flasker eller dåser kan eksplodere, og maden vil få frostbrand.

• Anbring beholderen i bagagerummet eller på gulvet i en bil og åbne vinduerne til at ventilere under kørslen. Sublimeret CO2 kan forårsage kvælning i en unventilated bil.

• Sted tøris i området unventilated fragt af en lastbil, hvis alle passagerer vil være begrænset til førerhuset. Før du fjerner tøris fra området fragt, gør det muligt at ventilere i fem minutter for at reducere CO2-niveauet.

Tips & advarsler

  • Tillad ikke tøris til rører din hud. Bær beskyttende tøj og briller og bruge tang til at håndtere isen. Ikke indtage tøris eller bruge det til kølige drinks, fordi det kan forårsage indre skade. Placer ikke is på flise- eller lamineret overflader, fordi det vil skade bonding agent. Bortskaf ikke tøris i dine VVS system da det kan beskadige den. Tillad det at sublimere i et godt ventileret område. Opbevare tøris væk fra børn og dyr.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com