Yoghurt farer

12/18/2013 by admin

Yoghurt kan være en sund snack, men vær forsigtig som yoghurt, du spiser. Yoghurt undertiden omfatter usunde ingredienser og altid give ikke dig med vitaminer og næringsstoffer du har brug for.

Høj Fructose Corn Syrup

Mange yoghurt indeholder høj fructose corn syrup, som har fået skylden for amerikanernes ekspanderende taljemål i løbet af de sidste 30 år. Høj fructose corn syrup er ikke værre end for meget "naturlige" sukker eller honning, være omhyggelig med ikke at spise for meget i din yoghurt.

Frosne yoghurt

Frosne yoghurt er normalt højt indhold af fedt og sukker, og det mangler de gavnlige live bakterielle enzym kulturer, der gør regelmæssig yoghurt så sundt og fordøjelig.

Upasteuriseret mælk

Pas på Upasteuriseret yoghurt, da det kan indeholde skadelige bakterier, herunder E. coli, Listeria og Salmonella. Check etiketten for at finde ud af, hvis din yoghurt er fremstillet af pasteuriseret mælk.

Frugt mangel

Du tror måske, yoghurt er en kilde til frugt, men i virkeligheden meget lidt frugt går ind i gennemsnitlige kop af store-købte yoghurt. Køb yoghurt, der indeholder C-vitamin for at sikre du får alle de næringsstoffer, du fortjener.

Sund yoghurt

Sund yoghurt indeholder calcium og protein, og dens probiotika gør det lettere at fordøje. For at undgå farer nogle yoghurt udgør og gøre din snack så sunde som muligt, at gøre din egen yoghurt med naturlige ingredienser, ingen høje fructose corn syrup eller upasteuriseret mælk, og som meget frisk frugt, som du har lyst.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com