Urter anvendes til skjoldbruskkirtlen

01/11/2011 by admin

I århundreder, har urter spillet en rolle i at opretholde skjoldbruskkirtlen sundhed og korrigere thyroidea lidelser. Urter kan bruges som forebyggende metoder til støtte af skjoldbruskkirtlen. Disse urter anvendes til skjoldbruskkirtlen indeholder mange mineraler, vitaminer og endda elementer til at støtte hormonproduktion.

Fakta

Sygdom i skjoldbruskkirtlen er en almindelig sygdom, der påvirker millioner af amerikanere og flere kvinder end mænd. Ifølge skjoldbruskkirtlen Wellness producerer skjoldbruskkirtlen skjoldbruskkirtlen hormoner, der regulerer stofskiftet og neurotransmittere i hjernen, der påvirker dit humør, følelser og appetit. Det producerer to hormoner kaldes T4 og T3. En mangel på én eller begge hormoner kan medføre psykiske og fysiske problemer.

Funktion

Skjoldbruskkirtlen er afgørende for mange processer og funktioner i kroppen. Det er forbundet med metabolismen af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Skjoldbruskkirtlen støtter fordøjelsen, muskel og nerve aktivitet, reproduktion og blod flyde.

Symptomer

Lav skjoldbruskkirtelfunktion kan forårsage manglende energi, humørsvingninger, tør hud, hårtab, vægtøgning og manglende evne til at koncentrere.

Blæretang

Selvom blæretang har været brugt for sine medicinske egenskaber i århundreder, er det meste bruges til skjoldbruskkirtlen. Denne brune tang er blevet rost som en skjoldbruskkirtlen tonic, en metabolisk stimulerende, antihypothyroid, og skjoldbruskkirtlen stimulator. Blæretang er rig på flere mineraler herunder jod, kalium, calcium, natrium, svovl, silicium, jern og magnesium.

Coleus Forskholii

Coleus forskholii er en del af mint familie indeholdende forskolin, som fremmer udviklingen af cykliske AMP. Det er påkrævet for skjoldbruskkirtlen stimulerende hormon til at transmittere signaler, der fortæller skjoldbruskkirtlen til at producere thyreoideahormoner. Urter til lever stater, som helst der ikke er en tilstrækkelig mængde af cykliske AMP, det kan forårsage symptomer på lavt thyroideafunktionen. Øge mængden af cykliske AMP kan hjælpe med at forhindre denne lidelse.

Ashwaghanda

Naturlægemidler visdom beskriver ashwaghanda som en urt, der støtter kroppen i at gøre sin "egen thyreoideahormoner." Det har også flere anvendelser, der involverer styrke immunsystemet. Det forynger, fungerer som en antioxidant, anti-angst og vanddrivende. Naturlægemidler levende hedder denne skjoldbruskkirtlen urt, der er almindeligt anvendt jump-start metabolisme og forbedre mentale og fysiske udholdenhed.

Motherwort

Motherwort bruges til behandling af hyperthyreoidisme, en overaktiv skjoldbruskkirtel. Denne anti-inflammatorisk har en antithyroid handling og blokerer det enzym, der omdanner T4 til T3.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com