Hvad forårsager svimmelhed efter at have spist?

12/19/2013 by admin

Hvad forårsager svimmelhed efter at have spist?

Læger rådgive en sund kost for mange grunde ud over forebyggelse af vægtøgning. Når vi spiser, gå vores organer i overtid til at fordøje maden og absorbere de essentielle næringsstoffer og vitaminer. En hormon ubalance eller medicinsk problem med nogen af de organer, der er involveret i fordøjelsen kan forårsage komplikationer efter at have spist, herunder ekstreme svimmelhed.

Årsager

Der er mange medicinske tilstande, der kan forårsage svimmelhed efter at have spist herunder gastritis, slidgigt og hjertesygdomme. Den mest almindelige årsag til svimmelhed efter at have spist er hypoglykæmi.

Funktion

Kulhydrater konvertere til glukose i blodbanen. Bugspytkirtlen udskiller et hormon kaldet insulin svar blodglukose. Insulin obligationer med blodglukose som derefter konverterer til energi for at fodre kroppen.

Beskrivelse

Efter at have spist et måltid, især et måltid høj i kulhydrater, går bugspytkirtlen i overtid til at producere nok insulin til at holde trit med de stigende blodsukkerniveauet. Det udskiller ofte for meget insulin, at sende blodsukkerniveauer under normalområdet.

Typer

Hypoglykæmi, der opstår kun efter at have spist et måltid i en ellers sund person kaldes reaktiv hypoglykæmi. Ifølge den nationale Diabetes Information Clearinghouse, kan diabetes-relaterede hypoglykæmi også medføre svimmelhed efter spise.

Behandling

Hvis blodsukkeret falder til under 70 mg/dl (milligram af glukose til deciliters af blod), indtagelse af simple kulhydrater som juice, kaldes hårde slik eller regelmæssig sodavand. Konsultere en læge for en grundig eksamen og behandling plan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com