Medicare Definition af akut pleje

12/27/2010 by admin

Medicare, en health insurance program leveres af den amerikanske regering, definerer ikke udtrykkeligt "akut pleje." Ikke desto mindre, det indebærer en definition gennem sin brug af relaterede betingelser og de fordele det giver. Som Medicare kan dække døgnbehandlingscentre pleje på hospitaler, pleje på dygtige sygepleje faciliteter, hospice, hjem sundhedspleje, læge tjenester, ambulant behandling og levering af receptpligtig medicin, mange af de fordele, der tilbydes falder ind under hører under akut pleje.

Ordliste

Der er ingen poster på udtrykket "akut pleje" i ordlisten fra den officielle amerikanske regering hjemmeside for Medicare. Anbefalet af Medicare som en kilde til oplysninger om Medicare dækning, definerer pårørende nationalbibliotek "akut pleje" som medicinsk behandling for personer med kortvarig sygdomme eller sundhedsmæssige problemer.

Relaterede ord

Omtales af Medicare som et værktøj til sammenligning af hospitaler, tilbyder "Hospital sammenligne" ingen definition af "akut pleje." Det gør, men definere "akut pleje hospital" som et hospital, der giver døgnbehandlingscentre pleje og andre relaterede tjenester for kirurgi, akutte medicinske tilstande eller skader, normalt for en kortvarig sygdom eller lidelse. "Hospitalet Sammenlign" definerer "akut sygdom" som en episode af sygdom, der er korte og forholdsvis svær.

Medicinsk Definition

Fravær af termen "akut pleje" i Medicares Ordliste samt Medicares accept af den måde, visse relaterede termer bruges indebærer at Medicare forstår "akut pleje" som det er almindeligt forstået inden for medicin. Akut pleje er sundhed pleje leveret til patienter, der oplever pludselig sygdom eller traume, ifølge "Taber's Cyclopedic medicinsk ordbog."

Herodots

Akut pleje er ofte skelnes fra langvarig pleje. "Langvarig pleje" er et sæt af sundhedspleje, personlig pleje og sociale tjenester, der kræves i en lang periode, om i en institution eller i hjemmet, af personer, der har mistet, eller aldrig opnået en vis grad af funktionelle kapacitet, ifølge det nationale pårørende bibliotek. Akut pleje er også adskiller sig fra "efter akut pleje"---rekuperativ eller rehabiliterende pleje skulle tilbagesøge en alvorlig skade eller sygdom.

Efter akut pleje

Udtrykkene "efter akut" og "subakutte" synes stort set synonymt, hvis ikke helt tilsvarende. Udfylde hullet mellem akut pleje og langtidspleje, subakutte pleje har til formål at hjælpe patienter, der har bestået den skrøbelige fase af deres sygdom og har brug for rutinemæssig overvågning og rehabilitering, bemærker bogen "Medicinsk-kirurgisk sygepleje."

Kendetegnende

Akut pleje udstiller en række at identificere funktioner. Det generelt opstår i den præhospitale, hospital eller skadestuen, og er normalt kortvarig, bemærker "Taber's Cyclopedic medicinsk ordbog." Det er pleje gives til dem, der er akut syge, ofre for traumer, har et potentielt kritiske tilstand, har brug for intensiv overvågning, behov for komplekse diagnostiske undersøgelser, har brug for kirurgi eller komplekse behandlinger, eller har en forværring af en kronisk lidelse, ifølge "Medicinsk-kirurgisk sygepleje."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com