Hvad er årsagerne til nat nattesved hos unge kvinder?

12/18/2010 by admin

Nat nattesved, også benævnt svære hedeture, hos unge kvinder er en fælles klage. Nattesved er defineret som svedtendens i løbet af natten, når sove, resulterer i iblødsætning af tøj og sengetøj. Mange faktorer kan forårsage nattesved hos unge kvinder. Nogle af disse årsager er enkel og let behandlede, og nogle er mere komplekse og alvorlige. I nogle tilfælde oplever kvinder nattesved, fordi de bruger alt for mange tæpper, eller fordi de holder deres soveværelse for varmt. Nogle almindelige årsager til nattesved i unge kvinder omfatter infektioner, kræft, medicin, neurologiske tilstande, hormon lidelser og hypoglykæmi.

Infektioner

Infektioner såsom tuberkulose, osteomyelitis, AIDS og endocarditis kan forårsage nattesved hos unge kvinder. Tuberkulose er en bakteriel infektion, der påvirker lungerne, og det kan være fatalt, hvis ikke diagnosticeret og behandlet i tide. Osteomyelitis er en bakteriel infektion, der forårsager betændelse i knoglerne. Endocarditis er en bakteriel infektion, hvor hjerteklapperne bliver betændt. AIDS er en virus, der er forårsaget af en HIV-infektion. AIDS er en dødelig virus, der forårsager kroppens immunsystem til at svække over tid, fører til infektioner som lungebetændelse.

Kræft

Visse kræftformer, såsom lymfomer, kan forårsage nattesved hos unge kvinder. Lymfom kræft, såsom Hodgkins og non-Hodgkins lymfom, er kræft, der påvirker lymfeknuder i kroppen. Andre symptomer, der ofte opstår med nattesved hos unge kvinder med lymfom omfatter feber og uforklarligt vægttab.

Medicin

Visse medikamenter kan forårsage nattesved hos unge kvinder. Anti-depressiva og medicin, der indeholder acetaminophen og aspirin er de mest almindelige medicin kendt for at forårsage nattesved. Andre medikamenter, der er forbundet med nattesved hos unge kvinder omfatter Niacin (når det tages i høje doser), nitroglycerin, Tamoxifen, Hydralazine, Prednisolon, prednison og kortison.

Hypoglykæmi

Hypoglykæmi kan forårsage nattesved hos unge kvinder. Dette sker ofte, at unge kvinder tager orale anti-diabetisk medicin eller insulin. Hypoglykæmi er en tilstand, hvor en persons blodsukkerniveau falde og blive vanskeligt at normalisere.

Hormon lidelser

Visse hormon lidelser, såsom fæokromocytom og hyperthyroidisme, kan forårsage nattesved hos unge kvinder. Pheochromocytomas er defineret som tumorer, der forekommer på binyrerne. Binyrerne er små kirtler, der er placeret på toppen af nyrerne. Hyperthyroidisme er en tilstand, hvor skjoldbruskkirtlen kirtler producerer for meget skjoldbruskkirtelhormon på grund af skjoldbruskkirtlen er overaktiv.

Neurologiske forhold

Selv om det ikke er meget almindelige, kan visse neurologiske sygdomme, som autonom neuropati, forårsage nattesved hos unge kvinder. Neurologisk henviser til hjernen, nerverne og rygmarven. Autonom neuropati er en sygdom, der påvirker nerver af kønsdelene, hjerte-kar-systemet, blæren muskler og mave-tarmkanalen. Denne betingelse kan påvirke et orgel eller flere og er oftest forårsaget af visse medikamenter, diabetes, nerve skade eller alkohol misbrug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com