Tuberkuløse Meningitis behandling

02/18/2012 by admin

En patient med tuberkuløse meningitis (TB meningitis), forårsaget af mycobacterium tuberkulose smitter meninges eller membran netværket dækker det centrale nervesystem, kan have høj feber og kronisk hovedpine. Hun kan lide af neurologiske insufficiens, forvirring og endda koma på et senere tidspunkt. Efter korrekt diagnose af betændelse i hjernen base ved analyse af cerebrospinalvæske gennem en punktering i regionen tømmer har en patient med TB meningitis underkastes strenge behandlingsprocedurer for lettelse.

Lægemidler

Isoniazid, rifampin, pyrazinamid, streptomycin og til en vis grad ethambutol i høje doser, tilfældigvis er de mest egnede af antimikrobielle midler udnyttes i behandling af TB meningitis. Dette er fordi alle disse agenter kan nemt indtaste cerebrospinalvæske trods meningeal hævelse. For det andet i rækken af behandling ville narkotika omfatte cycloserine, ethionamide, aminoglykosider, PAS, thiacetazone og capreomycin. Nyere forbindelser anvendes til behandling af TB meningitis er isepamicin og oxazolidinone. Der er et par fluoroquinolon antibiotika såsom ofloxacin, levofloxacin, og ciprofloxacin og rifapentine, en nyudviklet rifamycin, som er blevet fundet gavnlige i heling af TB meningitis. Disse resultere i forbedret behandling mod dynamiske og hvilende TB.

Den seneste volume tilføjelse i knowledge base af mykobakterielle patogenese vil snart muligvis resultere i udvikling af kraftfulde og effektive lægemidler til bekæmpelse af hvilende sygdom, som vil sandsynligvis også kæmpe mod forekomsten af sygdommen dvælende. På grund af den ekstreme koncentration af betændelse og fibrotisk svar på stedet af meninges, visse tillægsbehandling kortikosteroider, sammen med regelmæssige anti-tuberkuløse rehabilitering, er foreslået for patienter med TB meningitis. Dog kan dette komme med forhøjet tryk inde i kraniet, ændret bevidsthed, spinal syltetøj og endda tuberkuløse encephalopati.

Heling af tuberculoma indeholder steroider i forhøjet dosering og kontinuerlig antituberculous behandling i lang tid. I nogle tilfælde hvor arachnoiditis har gjort TB meningitis mere kompliceret, er Intratekal anvendelse af hyaluronidase, blevet fundet gavnlige for. Uanset hvilken metode til behandling bliver brugt, bør en rutine til at behandle TB meningitis omfatte flere narkotika eller antitubercular agenter, som mycoplasma let kan modtager.

Kirurgiske procedurer

TB meningitis patienter under behandling med bevis for påtrængende hydrocephalus og neurologiske degeneration, skal planlægges til placering af en ventrikulær pumpe eller ventriculoatrial eller ventriculoperitoneal shunt hurtigst muligt. Rettidig operation af denne art er kendt for at føre til bedre resultater, især hos patienter med lav neurologiske insufficiens.

Børn med TB Meningitis

Unge patienter med TB meningitis er kendt for at reagere godt, minus indlysende hepatotoksicitet og med en reduceret risiko af degeneration, halvdelen et års behandling med anti-TB medicin i forhøjet dosering. De bør udsættes til et år i behandling med en blanding af adjuverende kortikosteroider, som nedbringe de farlige virkninger af hævelse ved at ødelægge organismer, sammen med antibiotika narkotika. På dette tidspunkt bør bakteriel helbredelse sat. Terapeutiske metoder, der sænker faren for blodpropper kunne eventuelt nyttige i behandling af børn med TB meningitis.

Behandlingen varighed

Selvom der er mange modstridende rapporter om den tid, det tager for behandling, den traditionelle, mest almindeligt set terapi procedure tager mellem halvdelen og trefjerdedele af et år, mens der i ekstreme tilfælde, det samme kan tage op til to år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com