Hvad betyder det at være Seropositive?

01/21/2012 by admin

Et seropositivt testresultat betyder dit blod testet positiv for human immundefekt virus (HIV) i en blodserum test. Serokonversion er inkubationstiden før du testes positive for HIV antistoffer i dit blod. Det kan tage mellem 4-12 uger efter du er smittet med HIV. I denne periode, kan du opleve influenzalignende symptomer som omfatter feber, udslæt, nattesved og kulderystelser. Når serokonversion er færdig, der er HIV antistoffer i blodet og du er vel overvejet seropositive.

Hvad det betyder

Når du tester positiv for HIV, skal du have test kører for at bestemme din CD4 niveau, som tæller, hvor mange sunde hvid blod celler du har, og din virusmængde niveau, som bestemmer, hvor meget HIV er i dit blod. Ifølge sundhedseksperter på The organ er et CD4-tal under 200 farlige, som du er tilbøjelige til at blive meget syg. Besøg din læge hver tre til seks måneder for at holde et vågent øje på din virusmængde og CD4 tælle til at sikre, at du er sund.

Kost

Fordi dit immunsystem er skadet og derfor ikke kan kæmpe mod infektioner og bakterier, er det yderst vigtigt, at du undgå fødevarer, der muligvis kan kompromittere dit helbred. Rå æg er farlige, som du er modtagelige for at fange salmonella. Hvis du ønsker at spise æg, Sørg for de er forvrænget og grundigt kogte for at undgå fødevarebårne sygdomme. Du bør også undgå rå fisk som f.eks sushi, og når madsted altid bede om dit kød skal koges godt gået frem for sjældne eller medium. Når du forbereder maden, Sørg for at desinficere alle bordplade overflader for at undgå at forurene din mad. Holde din rå kød fra andre fødevarer, du er madlavning og vask dine hænder med varmt vand og sæbe til at undgå at sprede bakterier.

Livsstilsændring

Undgå alkohol er ekstremt vigtig på grund af sin svækkede effekter på immunsystemet. Alkohol sænker dit CD4-tal, og dette får dig til at være modtagelige for at blive syg. I stedet drikke masser af væske som vand for at holde din krop i godt helbred, og reducere sodavand, kaffe og andre koffeinholdige drikkevarer. Rygning kan forhindre din krop kæmper for at undgå infektioner som bakteriel lungebetændelse og øger langsigtede bivirkninger af HIV.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com