Oplysninger om fordelene af Rødkløver urter

02/24/2012 by admin

Oplysninger om fordelene af Rødkløver urter

Rødkløver (trifolium pratense) er et fælles anlæg. Så almindelige, at mange mennesker gå eller køre forbi det hver dag uden at vide hvad det er, eller hvad det kan gøre for dem. Mennesker har brugt Rødkløver Medicinsk i århundreder. I dag, er det ikke mindre værdifuld i behandlingen af fælles maladies. Stejle kløver blomster i varmt vand for at lave en velsmagende te, eller tilføje dem til salat til fuldt ud at nyde fordelene ved denne enkle staude.

Historisk brug

Rødkløver er blevet brugt af indfødte til behandling af hudsygdomme, lunge lidelser som astma og bronkitis og reproduktive problemer.

Geografi

Rødkløver er en fælles flerårig plante, der vokser let i tempererede subtropiske områder rundt om i verden.

PMS/Menopause

Den mest almindelige Rødkløver i dag anvendes i behandlingen af præ menstruationssmerter og menopausale symptomer. Rødkløver har vist sig nyttige i kliniske undersøgelser i lindring af menstruationssmerter, hævede bryster relateret til PMS og hot blinker. Blomsterne er rig på fytoøstrogener (plante østrogener), som påvirker kroppen på samme måde som den naturlige kvindelige hormon østrogen. Rødkløver lindrer præ menstruationssmerter og overgangsalderen ubehag ved at bringe kroppens hormon niveau i balance.

Forebyggelse af kræft

Rødkløver er også nyttig til forebyggelse af kræft. For en tumor til at vokse skal, det have adgang til blodforsyning. Rødkløver indeholder genistein, et stof, der forhindrer vækst af blodkar i tumorer (angiogenese), forhindrer vækst af en tumor.

Potentielle brug

I øjeblikket, undersøger helsekosteksperter brugen af Rødkløver i behandlingen af osteosporosis, højt kolesteroltal og forstørret prostata.

Overvejelser/advarsel

Det er uvist, om Rødkløver er sikkert for gravide eller ammende kvinder. Konsultere din læge før du tager Rødkløver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com