Sådan behandler eksem for afroamerikanere

01/27/2012 by admin

Ifølge WebMD.com, er eksem en stor gruppe af forhold, der kan forårsage hud til at blive irriteret og betændt. Eksem er meget almindeligt hos både børn og voksne, og kan ses hos personer med forskellige hudtyper og farver, herunder mennesker af afrikansk amerikansk oprindelse. Eksem flare-ups kan være forårsaget af flere årsager, herunder stress, ændringer i miljø- og irritanter og allergi. At forebygge og behandle eksem kan mindske kløe og irritation symptomerne, der kommer med udbrud eksem.

Instruktioner

• Undgå at tage lange, varme brusebade. Varmen fra vandet kan forårsage eksem symptomer bliver værre.

• Undgå at røre, kløe eller gnide eksem. Dette kan få det til at blive endnu mere betændt, rød og irriteret.

• Dække det ramte område af kroppen med Shea butter lotion. Shea smør indeholder naturlige ingredienser, der lindrer huden og bidrage til at mindske irritation forårsaget af eksem.

• Fyld varmt badekar med 2 kopper af døde havsalt, som kan købes gennem helsekost butikker og apoteker. Blød i salt badet i 20 minutter. Salt er bestemt til at dulme irritation og betændelse forårsaget af eksem.

• Behandle eksem med kortikosteroider. Disse kortikosteroider kan indtages oralt, via injektion eller placeret direkte på eksem i form af en lotion, fløde eller pasta, og de vil mindske betændelse og rødme forbundet med eksem flare-ups. Styrke og type af kortikosteroider anbefalet af en læge vil variere afhængigt af sværhedsgraden af sagen.

• Behandle eksem med lysbehandling. Lysbehandling omfatter brug af flere forskellige bølgelængder af sollys, herunder UV og UVB lys. Denne terapi er bestemt til at mindske virkningerne af eksem på huden.

• Tage antihistamin piller, såsom diphenhydramin og hydroxyzin, at mindske kløe, der er forbundet med eksem. Disse piller kan forårsage døsighed; Derfor, de bør kun tages før sengetid og bør ikke tages før kørsel tunge maskiner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com