Hvordan man kan helbrede kroniske Staph infektioner

04/23/2011 by admin

Bakterier Staphylococcus slægten er kollektivt kendt som "staph." Der er i alt 30 arter i denne slægt, selvom staph infektioner hos mennesker er næsten altid forårsaget af Staphyloccocus aureus. Ca. en fjerdedel af verdens befolkning har en vedvarende staph kolonisering. Men disse sager er ikke generelt kaldes infektioner medmindre de producerer symptomer. Nogle staph stammer kan forårsage infektioner, der er ekstremt udfordrende at helbrede.

Instruktioner

• Undersøge årsagen til kronisk staph infektioner. Disse infektioner er normalt et resultat af methicillin resistente staphylococcus aureus (MRSA). Denne type af staph er meget modstandsdygtigt over for behandling med penicillin og andre relaterede antibiotika.

• Identificere MRSA colonizations hurtigt. Tage en vatpind i nasal passage og foretager en standard laboratorietest for MRSA. Denne test kan være afsluttet inden for to timer og vil vise et positivt resultat i omkring 1 procent af befolkningen.

• Helbrede eksisterende MRSA infektioner med flere antibiotika. Den primære udfordring med MRSA-infektioner er at finde et antibiotikum, der den pågældende specifikke stamme er sårbare over for. Dette kan ændre sig hurtigt, men fælles Kombinationsbehandlinger for MRSA-infektioner i øjeblikket omfatter rifampin med minocycline og rifampin med trimthoprim sulfamethoxazol.

• Følg især strenge hygiejniske praksis på hospitalet indstillinger hvor MRSA er mere almindelige, især langsigtede sundhedsfaciliteter. Denne type miljø er ekstremt sårbare over for en hurtig spredning af MRSA infektion. Hospitalet indstillinger har et stort antal patienter med dårlig immunforsvar, der bor tæt sammen.

• Forebygge spredning af MRSA infektioner i hjemmet. Vask dine hænder grundigt i mindst 20 sekunder med en alkohol-baseret sanitizer efter håndtering af tøj og spise køkkenredskaber fra en inficeret patient. Cover og ren pauser i huden indtil de helbrede og undgå kontakt med huden sår af andre mennesker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com